«Farmen kjendis»:

Finalefesten avlyst. Slik løser de det

«Farmen kjendis»-deltakerne får ikke feiret finalen sammen.

AVLYST: Finalefesten for årets «Farmen kjendis»-sesong er avlyst. Nå avslører deltakerne hvordan de skal se finalen og feire oppholdet. Foto: Morten Eik / Se og Hør
AVLYST: Finalefesten for årets «Farmen kjendis»-sesong er avlyst. Nå avslører deltakerne hvordan de skal se finalen og feire oppholdet. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

Søndag kveld skal vinneren av årets «Farmen kjendis» kåres, og foreløpig er det enten Mia Gundersen (58), Erik Alfred Tesaker (40) eller Mímir Kristjánsson (33) som skal ta over tronen fra fjorårets vinner Tiril Sjåstad Christiansen.

De tre semifinalistene kapret hver sin plass tidligere denne uka, men uansett hvem som vinner, vil det ikke bli feiret på samme måte som tidligere år.

Corona-situasjonen har naturligvis satt en stopper for mange ulike arrangementer, og av åpenbare årsaker rammer det også «Farmen kjendis»-finalen.

TRYNER: De resterende i «Farmen Kjendis» må gjennom en tøff hinderløype, og for en av deltakerne går det skikkelig galt. Video: TV 2/ Rød Løper Vis mer

Pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, kunne nemlig tidligere denne måneden bekrefte at finalefesten ikke ville finne sted som normalt, og at det var helt naturlig å avlyse med tanke på situasjonen i hele verden.

Det betyr imidlertid ikke at årets deltakere ikke skal feire sesongen og få med seg finalen. Overfor Se og Hør har flere av dem fortalt at de har hver sin lille plan for hvordan de skal overvære øyeblikket når vinneren kåres søndag kveld.

Feirer med samboeren

Youtuber Hanna-Martine Slåttland Baller (20) måtte takke for seg i onsdagens episode, etter å ha blitt slått av Mímir Kristjánsson i hinderløypa.

Selv om det ikke blir noen sosial fest, skal hun pynte seg og følge finalen på tv hjemmefra.

KLIKKER: Da Tommy Sharif skulle forklare hvor redd han ble da han så at Gunilla Persson skulle være med på «Farmen kjendis», skjedde dette. Vis mer

- Det blir med mine to samboere, kjæresten min og katten vår, sier hun, og fortsetter:

- Det er en veldig rar situasjon, men vi skal nok lage en god middag, jeg skal pynte meg litt og så tar vi det derfra.

For artist Anita Hegerland (59), som ble slått ut samtidig som Slåttland Baller og som skadet seg stygt bare kort tid før, vil det heller ikke bli noen stor fest.

- I disse coronatider er det vanskelig å få feiret noe som helst, men jeg bor heldigvis vegg i vegg med den eldste dattera mi, så jeg skal nok sitte her sammen med dem og se finalen. Så da blir det nok litt ekstra fest den søndagen, sier hun.

Hegerland skal se finalen sammen med dattera, barnebarnet og svigersønnen.

RØYK UT: Det var melkespann som tilslutt avgjorde hvem som måtte forlate gården i «Farmen Kjendis». Video: TV 2/ Rød Løper Vis mer

Flere forslag

Vidar Villa (30), eller Vidar André Grødset Mohaugen som han egentlig heter, var den siste deltakeren som måtte takke for seg før finaleuka.

Han ble slått ut av Erik Alfred Tesaker i en intens og brutal tvekamp forrige uke, og han kan fortelle at han gledet seg veldig til finalefesten, spesielt fordi hele gjengen endelig skulle samles igjen.

- Nå må jeg finne en lur måte å få markert det på, sier han, og fortsetter:

- Noen har kommet med forslaget om å ta det via Skype og se finalen sammen, men generelt tenker jeg det blir en øl og noe god mat, og bare kose seg.

- Spretter champagnen

Mímir Kristjánsson synes det er kjempesynd at deltakerne ikke får samlet seg på søndag. Han skal derfor se finalen sammen med samboeren ettersom det ikke er lov å samle mange sammen.

- Vi tar nok og åpner ei flaske vin og ser på.

HØYLYTT: Per Sandberg settes ut av snorkingen til «Farmen»-kameraten Mímir Kristjánsson. Video TV 2 Sumo Vis mer

Ved en senere anledning håper 33-åringen alle deltakerne får muligheten til å samle seg og feire sesongen sammen.

Også semifinalist Mia Gundersen skal åpne ei flaske med noe godt i.

- Det blir å sulle hjemme, sprette en champagne og så får vi se om noen våger å ta turen innom. Men jeg har sønnen min hjemme, og det holder for meg, sier hun.

Isolert

Tidligere denne måneden meldte VG at familien til Hege Bøkko er rammet av coronaviruset, da både moren og faren til skøyteløperen har fått påvist coronasmitte.

Sannsynligvis var både hun selv og samboeren også smittet, skrev avisa.

Nå kan imidlertid Bøkko avsløre overfor Se og Hør at de alle er friske, men at de er i isolasjon frem til mandag.

- Jeg er fortsatt isolert under finalen, så jeg skal se den sammen med kjæresten hjemme i kosebuksa.

FØRSTE UT: Det blir et tårevått farvel når første deltager i «Farmen Kjendis» må forlate gården. Video: TV 2/ Rød Løper Vis mer

Bøkko hadde gledet seg til en skikkelig fest med den fine gjengen for å både feire oppholdet, vennskap og selvfølgelig vinneren.

- Vi får ta det igjen, sier hun videre.

Erik Alfred Tesaker, som er blant semifinalistene, forteller at også han hadde lyst til å treffe alle igjen og at det var noe han hadde gleda seg til.

- Så det er trist, men det er jo det eneste rette i henhold til omstendighetene. I stedet får vi vel heise flagget og lade kanonene og feire så godt vi kan, kle oss i galla. Det skal bli kjempegøy å se episoden, sier han, og fortsetter:

- Når det ikke blir gallafest i Oslo, må vi ha en kjempefest her, det er nesten litt gøy det også.

Finalen av «Farmen kjendis» sendes søndag kveld.

LES OGSÅ: - En berg-og-dal-bane av følelser

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer