FILMET TIL SJØS: Thomas Høyseter (t.v.), Kjell Olav Rugseth og Carl Ivar Berge er tre av deltagerne som følges i den nye Viasat 4-serien «Havets helter». Til høyre Morten Andresen i produksjonsselskapet Limelight, som var med å spille inn serien. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
FILMET TIL SJØS: Thomas Høyseter (t.v.), Kjell Olav Rugseth og Carl Ivar Berge er tre av deltagerne som følges i den nye Viasat 4-serien «Havets helter». Til høyre Morten Andresen i produksjonsselskapet Limelight, som var med å spille inn serien. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

- Filmteamet kastet opp i 20 timer

Alt gikk ikke som planlagt under innspillingen av den norske realityserien til sjøs... Se video!

Se «Havets helter»-video nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Mens deltakere i Viasat 4-serien «Bartenderskolen» festet nesten en måned i strekk  på den greske øya Kos, var det atskillig tøffere vær som ventet deltakerne i den nye norske fisker-realityen «Havets helter».

I TV-serien følges flere forskjellige grupper nordmenn som jobber på havet, og dermed blir det mange scener i sterk og kald sjø.

Morten Andresen i produksjonsselskapet Limelight, som står bak filmingen, avslører at selv om de var forberedt på grisevær, holdt vinden og bølgene på å sette en stopper for produksjonen nesten før de var i gang.

De som skulle håndtere TV-kamerane ble nemlig så sjøsyke, at de ikke klarte å gjøre annet enn å henge over rekka.

- Vi greide egentlig ikke gjøre noen opptak på den første turen våres, i Vardø tror jeg det var. Vi var to team og begge teamene lå og spydde i 16 til 20 timer. Vi var litt skeptiske til hvordan det skulle gå, sier han.


Morten innrømmer at ikke mange av TV-folkene knapt hadde vært på en båt før, og hevder det gikk bedre etter hvert som de ble mer båtvante.

- Det ble bare med den ene turen, så det kom nok sikkert som et lite sjokk på hele systemet.

En av gruppene som følges i «Havets helter» er Asker-guttene Thomas Høyseter, Kjell Olav Rugseth og Carl Ivar Berge, som har forlatt kontorjobber på Østlandet, for å bli fiskere nordpå.

De innrømmer at overgangen var stor.

- Den er som natt og dag. Men det er veldig å styre sine egne dager. Det man gjør, gjør man for det man har lyst til. Det er den store forskjellen, sier Kjell Olav Rugseth til Seher.no.

«Havets helter» ser du på Viasat 4 tirsdager kl. 21.35.


Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Robinson-deltaker fant kjæreste på Facebook[obj:media:8998]