TWITTER-SHREK: Mike Myers måtte undertegne en avtale som hindrer ham i å spre opplysninger om sin nye film på Twitter og Facebook. Foto: All Over Press
TWITTER-SHREK: Mike Myers måtte undertegne en avtale som hindrer ham i å spre opplysninger om sin nye film på Twitter og Facebook. Foto: All Over PressVis mer

Filmstjerner får Twitter-forbud

- Dette er bare begynnelsen...

SEHER.NO: Flere filmstudioer i Hollywood ønsker nå å stoppe filmstjerner fra å lekke hemmeligheter på nettet.

Blant dem er DreamWorks, som i disse dager planlegger den neste Shrek-filmen. Det påvirker stjerner som Cameron Diaz og Mike Myers som er en del av prosjektet.

Ifølge The Hollywood Reporter har det nå kommet inn en ny klausul i Disney-kontrakten, som hindrer stjernene i å begå konfidensialitetsbrudd via interaktiv media som Facebook, Twitter, eller andre sosiale nettverk eller personlige blogger.
Disney-stjernen Miley Cyrus slettet sin personlige Twitter-side for kort tid siden. Hun hevdet at hun ønsket privatlivet sitt for seg selv, men nå kan man jo tenke seg om Disney har hatt en finger med i spillet.

- Dette er bare begynnelsen. Hollywood har en lang historie av å kontrollere hva talentene sier i media. Dette er bare et nytt område av media som ikke har blitt kontrollert ennå, sier en advokat til avisen.

 
Dette trekket kommer i kjølvannet av Paula Abduls dramatiske avgang fra "American Idol" som ble offentliggjort på Twitter.


Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
LES OGSÅ: Derfor ga Miley opp Twitter