Filmstjernens stebror ble meldt savnet

Leonardo DiCaprio skulle være fra seg av bekymring for stebroren - men har ikke hatt kontakt med ham på årevis...

SAVNET: Leonardo DiCaprios stebror, Adam Farrar, har vært savnet i over en måned - ifølge tabloidavisen The Sun. Nå avviser imidlertid kilder i familien forsvinningen.  Foto: / All Over Press
SAVNET: Leonardo DiCaprios stebror, Adam Farrar, har vært savnet i over en måned - ifølge tabloidavisen The Sun. Nå avviser imidlertid kilder i familien forsvinningen. Foto: / All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Filmstjernen Leonardo DiCaprio (39), kjent fra filmer som «Titanic» og «The Great Gatsby» sin stebror er savnet.

«The Wolf of Wall Street»-stjernen skal angivelig være fra seg av bekymring for stebroren, Adam Farrar (42), etter at han har vært savnet i over en måned etter å ha sluppet ut av fengsel.

- Adam var i fengsel og nå vet jeg ikke hvor han er. Han var her sammen med meg i et par dager, men så bare forsvant han. Jeg har prøvd å ringe han, men nummeret er ikke lenger i bruk. Jeg snakket med faren hans for noen dager siden, og ingen har hørt noe fra ham, sier en venn av familien til den britiske avisen The Sun ifølge Contactmusic.com.

AKTUELL: Leonardo DiCaprio har jobbet konstant de siste årene og er nå klar med tre nye filmer. Her er han i rollen som Jay Gatsby i nyversjonen av storfilmen «The Great Gatsby».  Foto: Fame Flynet
AKTUELL: Leonardo DiCaprio har jobbet konstant de siste årene og er nå klar med tre nye filmer. Her er han i rollen som Jay Gatsby i nyversjonen av storfilmen «The Great Gatsby». Foto: Fame Flynet Vis mer

- Jeg har kjent han siden barnahagen og jeg er bekymret. Han har falt av lasset i løpet av de siste årene. Han har ikke noen fast bopæl og bor derfor ofte hos venner og bekjente. Sikkert også andre steder, fortsetter kilden.

Etter at nyheten kom ut, skal en kilde i Leonardos familie imidlertid ha avkreftet forsvinningen.

- Han er ikke savnet. Ikke i det hele tatt. Det er bare rart, sier denne kilden til RadarOnline.

Ifølge The Sun skal altså Hollywood-stjernen være «fra seg av bekymring», men i virkeligheten skal ikke de to stebrødrene ha noen kontakt.

- Adam og Leo har hatt null kontakt de siste årene og kommer ikke overens. Det er en veldig bitter familiefeide, uttaler RadarOnlines kilde videre.

I trøbbel

Den tidligere skuespilleren, som hadde et par film- og TV-roller som barn, var angivelig en stor inspirasjon for Leonardo. Adam er sønn av «The Great Gatsby»-stjernes stemor Peggy, som giftet seg med Leonardos far, George, da han bare var et år gammel.

Adam har hatt en rekke episoder med politiet. I 2000 ble han arrestert for drapsforsøk da en kjæreste ringte politet og hevdet at han hadde kvalt henne i deres felles hjem. Saken ble senere henlagt.

- Leo har forsøkt å støtte Adam gjennom den tunge tiden, men forholdet har blitt mer og mer vanskelig ettersom Adam har distansert seg. Vi er alle veldig bekymret for Adam, hevder The Suns kilde.

LES OGSÅ: - Gispet da jeg dro ned buksa på DiCaprio

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer