Jennifer Lawrence:

Filmstjernens rumpe-avsløring skaper storm

- Dette er hvite mennesker i et nøtteskall. 

PROVOSERER: Under innspilling på Hawaii skal Jennifer Lawrence ha brukt hellige steiner til å klø seg på rumpa. Dette fortalte hun under forrige ukes sending av «Graham Norton Show». Video: BBC Vis mer Vis mer
Publisert

Den Oscar-vinnende skuespilleren Jennifer Lawrence (26) er ikke redd for å by på seg selv, og i en rekke intervjuer har hun kommet med selvironiske uttalelser av ulik art.

Vanligvis faller anekdotene til filmstjernen i relativt god jord, men nå skriver The Guardian at mange ser rødt etter at hun gjestet talkshowet «The Graham Northon Show» forrige uke.

Der fortalte «The Hunger Games»-stjernen om en pinlig tabbe hun gjorde da hun var på filminnspilling på Hawaii til en av filmene i serien:

- Vi filmet på Hawaii, og der var det noen hellige steiner. Man skal ikke sitte på dem, men jeg hadde hatt på meg våtdrakt hele dagen... Vel, de steinene var så gode for å klø seg på rumpa, sa hun mens publikum i salen lo.

- Den ene steinen ble løs. Den trillet nedover fjellet og drepte nesten lydmannen vår. Det var en stor dramatisk greie, fortalte hun, ifølge Contactmusic.

- Hvorfor vil man skryte av dette?

Selv om det tilsynelatende var god stemning i tv-studio, der Lawrences «Passengers»-motspiller Chris Pratt (37) og kjendiskokk Jamie Oliver (41) også var gjester, er det flere som fnyser av 26-åringens oppførsel i talkshowet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer