Jonah Hill:

Filmstjernens drastiske vekttap: - Ville komme i bedre form

Skuespilleren fikk hjelp av «Magic Mike»-stjerna Channing Tatum.

NED I VEKT: Skuespiller Jonah Hill har gått kraftig ned i vekt den siste tida. Her forlater han et middagsselskap i regi av Jimmy Choo tirsdag. På bildet til venstre er han avbildet i 2014. Foto: Pa Photos/ Splash News/ NTB scanpix
NED I VEKT: Skuespiller Jonah Hill har gått kraftig ned i vekt den siste tida. Her forlater han et middagsselskap i regi av Jimmy Choo tirsdag. På bildet til venstre er han avbildet i 2014. Foto: Pa Photos/ Splash News/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Jonah Hill (33) har de siste årene portrettert rollefigurer i filmer som «The Wolf of Wall Street» og «War Dogs», og til sistnevnte film la han på seg hele 18 kilo, ifølge UsWeekly.

Da han spilte mot Brad Pitt (53) i «Moneyball» (2011), gikk han derimot nedomtrent like mange kilo, før han med tiden altså gikk opp i vekt igjen.

Etter innspillingen av «War Dogs» fra 2016, har Hill nok en gang valgt å gå ned i vekt. Denne gangen er det imidlertid ukjent om livsstilsendringen «bare» skyldes en ny rolle.

Da 33-åringen gjestet «The Tonight Show with Jimmy Fallon» nylig, fortalte han om et ønske om å komme i bedre form.

- Jeg la på meg for denne filmen, «War Dogs», og så fikk jeg lyst til å bli i bedre form, sa Hill til Fallon, ifølge People.

Saken fortsetter under bildet.

VILLE KOMME I FORM: Jonah Hill på promotering av filmen «War Dogs», som han la på seg flerfoldige kilo for, under filmfestivalen i Deauville i september 2016. Foto: AFP/ NTB scanpix
VILLE KOMME I FORM: Jonah Hill på promotering av filmen «War Dogs», som han la på seg flerfoldige kilo for, under filmfestivalen i Deauville i september 2016. Foto: AFP/ NTB scanpix Vis mer

Fikk hjelp av filmkollega

De siste dagene er skuespilleren blitt fotografert ute i Los Angeles, blant annet på vei ut fra et treningssenter og etter en middag i regi av Jimmy Choo.

Og «Superbad»-stjerna er ikke helt lett å gjenkjenne, ettersom han nå er lettere enn noensinne - ifølge tabloidavisa The Sun.

I intervjuet hos Jimmy Fallon røper Hill at han søkte råd hos «21 Jump Street»-kollega Channing Tatum (36), da han fant ut at han ville forbedre helsa si:

- Så jeg ringte Channing Tatum og sa: 'Hei, hvis jeg spiser mindre og går til en personlig trener, vil jeg komme i bedre form?', og han svarte: 'Ja, din dumme idiot, selvsagt vil du det, det er det enkleste i hele verden', sier han.

Tatum jobbet som danser og stripperfør han ble berømt, og de siste åra har han vist fram en svært veltrent fysikk i de populære «Magic Mike»-filmene.

Saken fortsetter under bildet.

OVERBEVISTE HAM: Channing Tatum (t.v.) skal ha fått Jonah Hill til å innse at det ikke var så mye som skulle til da han bestemte seg for å legge om livsstilen. Her er de to i 2014. Foto: Victoria Will /Invision/AP/NTB scanpix
OVERBEVISTE HAM: Channing Tatum (t.v.) skal ha fått Jonah Hill til å innse at det ikke var så mye som skulle til da han bestemte seg for å legge om livsstilen. Her er de to i 2014. Foto: Victoria Will /Invision/AP/NTB scanpix Vis mer

Sendte kostholdsplanen sin til feil person

For å komme i bedre form har Jonah Hill også fått hjelp av legen sin, som rådet ham til å føre en matdagbok. Dét førte imidlertid til en noe pinlig e-post-flause, røper den morsomme skuespilleren overfor Fallon.

En kveld han satt hjemme og skrev en e-post til legen sin med hva han hadde spist den dagen, kom han til å sende e-posten til en helt annen mottaker. Da Hill ikke fikk noe svar fra legen, oppdaget han feilen da han sjekket utboksen sin:

BEDRE FORM: Det å være skuespiller er ikke alltid like lett, men Jonah Hill er fornøyd med å komme i bedre form. Foto: NTB scanpix
BEDRE FORM: Det å være skuespiller er ikke alltid like lett, men Jonah Hill er fornøyd med å komme i bedre form. Foto: NTB scanpix Vis mer

E-posten var ikke sendt til noen doktor, men til en annen med «dr» først i navnet sitt - nemligstjerneartisten Drake (30), som nylig gjestet Oslo - og som Jonah Hill ikke kjenner spesielt godt.

- Han besvarte ikke e-posten min. Nok en fyr jeg må unngå resten av livet mitt. På den lange lista over folk jeg aldri kommer til å snakke med, legger Hill spøkefullt til i tv-intervjuet.

Slanker seg for filmroller

Det å måtte endre fysikken sin til filmroller, er for øvrig intet ukjent fenomen i Hollywood.

Matthew McConaughey har gjort det i «Dallas Buyers Club». Chris Hemsworth har gjort det i «In the Heart of the Sea». Også Charlize Theron har gjort store endringermed kroppen sin i forbindelse med en filmrolle.

«Girls»-skuespiller Adam Driver (33) gikk nylig ned hele 23 kilo for sin rolle i «Silence», som hadde kinopremiere i USA i januar.

TRAILER: Skuespiller Adam Driver har gått gjennom store forandringer for sin rolle i filmen «Silence». Hvordan, kan du se i filmens trailer.Video: Paramount Pictures Vis mer

- Det er en av de vanskeligste tingene jeg har måttet gjøre, på grunn av den fysiske påkjenninga, sa Driver i et intervju med The Telegraph før jul.

Skuespiller Lily Collins (27), som er aktuell i den kvinnelige hovedrollen i dramakomedien «To the Bone», ble også nødt til å gå ned i vekt til den rollen.

I filmen spiller hun nemlig en ung kvinne som sliter med anoreksi.

- Dette var definitivt en mer dramatisk rolle for meg. Jeg led også av spiseforstyrrelser da jeg var tenåring, fortalte hun på Sundance filmfestival i januar, ifølge People.

LES OGSÅ: - Krever over 400 millioner fra «Kardashian»-familien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer