Filmstjernens datter dømt til 20 år i fengsel

Billy Bob Thorntons datter er funnet skyldig i barnedrap.

Publisert
SEHER.NO: Filmstjernen Billy Bob Thorntons datter Amanda Brumfield (32) ble torsdag dømt til 20 års fengsel for drapet på sin beste venns ett år gamle datter.

I 2008 ble Brumsfield arrestert da hennes beste venns 12 måneder gamle datter Olivia Madison Garcia døde etter at hun angivelig skal ha falt ut av en lekegrind, melder Female First.

Aktor mente at det var umulig at det lille barnet skulle få så omfattende hodeskader ettersom fallhøyden var for liten, og allerede i 2008 ble Brumfield holdt ansvarlig for ettåringens død.

Filmstjerne-datterens advokater hevdet på sin side at hodeskadene kunne ha kommet fra en tidligere ulykke, men juryen dømte likevel Brumfield til 20 års fengsel for drap.

En kilde nær Brumfield forteller til Radaronline at hun vil anke dommen.

Amanda Brumfield er Billy Bob Thorntons datter fra ekteskapet med hans første kone Melissa Parish, og far og datter har hatt lite kontakt de siste årene.

Thornton, som har vært gift fem ganger, har fire barn med tre av sine koner. Han har blant annet vært gift med Angelina Jolie.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er det noe muffens

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer