Live-published photos and videos via Shootitlive

Golden Globe 2017:

Filmstjernen vakte oppsikt med kroppshår på rød løper

Se de ville kjolene fra Golden Globe-utdelingen her.

Publisert

Natt til mandag gikk Golden Globe-utdelingen for 74. gang av stabelen i Hollywood.

Prisutdelingen hedrer året som har gått i både tv- og filmbransjen, og anses som en viktig og prestisjetung pris å få. I år kunne blant annet Ryan Gosling smykke seg med tittelen Golden Globe-vinner, da han fikk æren av å bli hedret som årets mannlige skuespiller.

Som alltid med store prisutdelinger, har den røde løperen utenfor nesten like mye å si som hvem som faktisk vinner.

Mellom presseveggen og det store knippet fotografer som har møtt opp for å forevige kvelden, stilte noen av USAs største kjendiser opp i dristige og lekre kjoler. Noen fikk mer oppmerksomhet enn andre.

  • Se bildeserie øverst i artikkelen!

Hedret død kollega

En av skuespillerne som ofte pådrar seg mye oppmerksomhet for antrekkene sine er Sarah Jessica Parker (51). Nok en gang skulle hun «vinne» den røde løperen, men det var for en helt spesiell grunn.

I romjula døde nemlig «Star Wars»-skuespiller Carrie Fisher. Hun bemerket seg som prinsesse Leia i flere av de intergalaktiske krigsfilmene, og huskes av fansen like godt for skuespillerprestasjonene som for det ikoniske håret.

Saken fortsetter under bildet.

HEDRET CARRIE FISHER: Sarah Jessica Parker dukket opp i en brudekjole fra Vera Wang og hadde flettet håret i kjent prinsesse Leia-stil. Det omtales som en subtil, men merkbar hedring av døde Carrie Fisher. Foto: NTB scanpix
HEDRET CARRIE FISHER: Sarah Jessica Parker dukket opp i en brudekjole fra Vera Wang og hadde flettet håret i kjent prinsesse Leia-stil. Det omtales som en subtil, men merkbar hedring av døde Carrie Fisher. Foto: NTB scanpix Vis mer

Prinsesse Leia hadde som oftest surret opp flettene sine i «kringler», samtidig som hun hadde på seg hvite, lange kjoler.

Parker så en mulighet i Fishers kjente antrekk til å hedre den avdøde skuespilleren.

I en brudekjole (!) fra Vera Wang og håret flettet i kjent prinsesse Leia-stil, stjal 51-åringen blitsregnet på den røde løperen.

På Twitter får hun skryt fra flere for den subtile hyllesten til sin avdøde skuespillerkollega, deriblant fra People Magazine og Entertainment Weekly.

Det gikk heller ikke produsentene av Golden Globe hus forbi at Fisher hadde gått bort. Både hun og moren, Debbie Reynolds, ble hedret med en montasje under utdelingen. Fishers mor døde få dager etter dattera, og var en av Hollywoods største skuespillere fra gullalderen.

Saken fortsetter under bildet.

OGSÅ I HVITT: «The Fall»-stjerna Gillian Anderson stilte også i en hvit, romantisk kjole på årets Golden Globe-løper. Foto: NTB Scanpix 
OGSÅ I HVITT: «The Fall»-stjerna Gillian Anderson stilte også i en hvit, romantisk kjole på årets Golden Globe-løper. Foto: NTB Scanpix  Vis mer

Ikke alle imponerte

Selv om alle på den røde løperen hadde funnet fram finstasen, lot ikke moteeksperter og journalister seg imponere av alle.

Skuespiller Lola Kirke, kjent fra blant annet «Gone Girl» og tv-serien « Mozart in the Jungle», er blant dem som har fått både kritikk og skryt for sitt valg av antrekk.

I en stroppløs kjole viste hun like gjerne fram håret under armene sine. Daily Mail skriver at hun stolt viste fram kroppshåret, som på Twitter har fått blandende reaksjoner.

NATURLIG: Lola Kirke hadde droppet å barbere armhulene før hun inntok Golden Globe-løperen. Foto: Splash News / NTB Scanpix
NATURLIG: Lola Kirke hadde droppet å barbere armhulene før hun inntok Golden Globe-løperen. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Justin Timberlake og Jessica Biel fikk blant annet kritikk for sine antrekk.

Mercury News skriver at duoen bommet stort på rød løper, mye fordi mønstrene paret valgte ikke matchet hverandre. Timberlake hadde på seg en stripete blazer som avisa mener ikke fungerte. Ei heller Biehls dristige kjole med både køft og splitt imponerte. «Den dype trenden kan fort slå feil», skriver avisa.

Heller ikke Blake Lively imponerte avisa. På kjolen hadde hun lommer, som hun elegant poserte med hendene i. «Det er ikke nok å ha lommer foran på en gallakjole, men å framheve dem med gull er ekstremt distraherende», skriver avisa.

FIKK KRITIKK: Justin Timberlake og Jessica Biel strålte sammen på den røde løperen, men ikke alle liker antrekkene deres. Foto: NTB Scanpix 
FIKK KRITIKK: Justin Timberlake og Jessica Biel strålte sammen på den røde løperen, men ikke alle liker antrekkene deres. Foto: NTB Scanpix  Vis mer

Også Los Angeles Times har sagt sitt om hvem de mener bommet på den røde løperen. Der får «Game of Thrones»-stjerna Sophie Turner blant andre slakt for sin Louis Vuitton-kreasjon.

Den sorte og gjennomsiktige kjolen, dekorert med hvitt øverst - nesten militærinspirert - falt ikke i god jord hos den anerkjente avisa. Jessica Biel når også toppen av deres kåring.

New York Magazine har også kåret kveldens verst kledde. Felicity Jones er blant dem som ikke nådde helt opp i prestisjemagasinets kåring. Hun dukket opp i en rosa kjole fra Gucci med en glittersløyfe på magen. Hun blir sammenlignet med Lily Collins, som dukket opp i en rosa kjole som motejournalisten likte bedre.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer