Elle Fanning:

Filmstjernen svimte av i Cannes

- Alt går bra, forteller hun etter hendelsen.

GIKK I BAKKEN: Skuespiller Elle Fanning svimte av under en prisutdeling i Cannes. Nå forteller hun årsaken. Foto: NTB scanpix
GIKK I BAKKEN: Skuespiller Elle Fanning svimte av under en prisutdeling i Cannes. Nå forteller hun årsaken. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Verdens fremste skuespillere, regissører og andre celebriteter er i disse dager samlet i Cannes, der den årlige filmfestivalen går av stabelen. Mens de som faktisk er der nede får se noen av årets mest omdiskuterte og etterlengtede filmene, må fans nøye seg med å nyte det moteshowet den røde løperen har blitt.

Mandag var flere av de største stjernene samlet til Chopard Trophy-middagen, der det siden 2001 er blitt delt ut priser til en mannlig og en kvinnelig skuespiller bransjen har tro på. Diane Kruger (42) og Jonathan Rhys Meyers (41) er tidligere vinnere av prisen.

I år var det franske François Civil og britiske Florence Pugh som mottok prisen, foran en samlet bransje. Søstrene Fanning, altså skuespillerne Elle (21) og Dakota Fanning (25), var blant annet til stede i salen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer