STOR FORSKJELL: Det er ikke lett å kjenne igjen Zsa Zsa Gabor fra glanstiden som modell og filmstjerne. Til venstre er hun avbildet på fest i 1963. Foto: Scanpix/stella
STOR FORSKJELL: Det er ikke lett å kjenne igjen Zsa Zsa Gabor fra glanstiden som modell og filmstjerne. Til venstre er hun avbildet på fest i 1963. Foto: Scanpix/stellaVis mer

Filmstjernen er ikke til å kjenne igjen

Her er hun på tur med sin 9. ektemenann, som er 28 år yngre.

SEHER.NO: Den tidligere filmstjernen og modellen Zsa Zsa Gabor har i flere tiår vært kjent for sitt skandaleombruste privatliv, som blant annet har resultert i hele ni ekteskap.

Og selv om hun er blitt 92 år gammel, er Gabor fortsatt aktiv i Hollywoods sosietetsliv, ved å støtte sin nåværende ektemann Fredric von Anhalts (64) kamp for å bli guvernør i California.

- Det må alltid en tysker til for å rydde opp det østerrikske rotet. Sånn har det vært tidligere, og sånn vil det alltid være, sa von Anhalt med klar adresse til nåværende guvernør Arnold Schwarzenegger da han tidligere denne uken varslet sitt kandidatur, ifølge Reuters.

Det spørs imidlertid hvor mye av valgkampen Gabor orker å være med på.

Nye bilder av den tilårskomne filmstjernen viser at hun kun er en skygge av sitt tidligere glamorøse image, samtidig som hun er avhengig av rullestol for å komme seg rundt.

Ektemannen levner imidlertid ingen tvil om at han fortsatt er stormende forelsket i Zsa Zsa.

- Min kone har alltid vært førstedamen i California for meg, og nå vil hun få tittelen offisielt, sier han til Reuters.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.     

 
LES OGSÅ: Sorte får med blått blod