Filmstjernen barberte hodet

Han var tynnhåret, så ble tykke blonde lokker hans varemerke. Nå er han helt skallet av ukjente årsaker.

BAR SKALLE: Matthew McConaughey troppet opp med barbert hode på vei til trening i Beverly Hills denne uken. Foto: All Over Press
BAR SKALLE: Matthew McConaughey troppet opp med barbert hode på vei til trening i Beverly Hills denne uken. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Matthew McConaughey (42) har mistet en av sine mest sexy attributter, nemlig sine blonde krøller.

42-åringen viste seg i Beverly Hills denne uken i t-skjorte og en baseball-cap med glattbarbert hode under. Conaughey så ut til å trives med sin nye sveis, eller mangelen på en sveis, og smilte idet han ble fotografert på vei til trening, skriver msnbc.com.

Det er hittil ikke kjent hvorfor filmstjernen har fjernet sine karakteriske lokker, men kun få dager tidligere ble han observert med håret intakt under opptakene til den kommende filmen Thunder Run.

Conaughey skal ha gjennomført en hårtransplantasjon i Los Angeles i 2006.

Han er ikke alene om å stille med bar skalle.

Tidligere i år har både Jake Gyllenhaal og Matt Damon raket håret for filmroller.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Tidenes søteste kjendisfamilie? 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer