GRAVID: Hollywoodstjernen Kirsten Dunst kunne endelig bekrefte den beryktede graviditeten. Foto: NTB Scanpix
GRAVID: Hollywoodstjernen Kirsten Dunst kunne endelig bekrefte den beryktede graviditeten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kirsten Dunst er gravid:

Filmstjernen (35) overrasket med babynyhet på sosiale medier

Skuespilleren venter sitt første barn.

Publisert

(Se og Hør): Siden desember har flere amerikanske medier spekulert i om skuespiller Kirsten Dunst (35) er gravid med forloveden Jesse Plemons (29).

På mandag ble graviditeten bekreftet med et bilde som ble delt på Instagram-profilen til det amerikanske klesmerket Rodarte.

Skuespilleren poserte for vinter- og vårkolleksjonen til klesmerket, og bildet var en del av en bildeserie på Instagram på tittelen «Women Who Inspire Us».

På bildet viser 35-åringen stolt frem den gravide magen i en vakker blomsterkjole.

Drømmer om å stifte familie

Det var i juni at Kirsten avslørte at drømmen sin om å utvide familien med sin kommende ektemann.

​- Jeg har kommet til det punktet i livet mitt hvor jeg tenker; «Jeg har jobbet siden jeg var tre år gammel. Nå er det på tide å få barn og slappe av», fortalte hun til Marie Claire, ifølge Contactmusic.com.

«Bring It On star»-stjernen fortalte videre at hun aldri tidligere har kjent seg desperat etter å bli mor, men at noe forandret seg da hun ble gudmor til vesle Lily, bestevenninnens datter.

- Jeg har aldri vært en av de «jeg vil ha barn»-jentene før guddatteren min ble født. Jeg er så utrolig glad i henne. Den kjærligheten er noe man ikke opplever før man selv får barn.

Saken fortsetter nedenfor.

STRÅLER SAMMEN: Kirsten Dunst og Jesse Plemons blir snart en familie på tre. Foto: NTB Scanpix
STRÅLER SAMMEN: Kirsten Dunst og Jesse Plemons blir snart en familie på tre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Møttes kort tid etter sjokk-bruddet

Etter fire år sammen overrasket «Spider-Man»-stjernen Kirsten og kjæresten Garrett Hedlund (33), med å gå hver til sitt i våren 2016.

Bare halvannen måned senere begynte ryktene å svirre om at skuespilleren Jesse Plemons var årsaken til det brå bruddet.

Ryktene oppsto da Kirsten og Jesse, som spilte ektepar i TV-serien «Fargo», ble observert kyssende på gaten i Studio City i Los Angeles.

Etter bare åtte måneder som kjærester ble det i januar i fjor kjent av flere amerikanske medier at skuespillerstjernen hadde forlovet seg med med den seks år yngre Jesse, og en måned senere bekreftet Kirsten forlovelsen.

Saken fortsetter nedenfor.

LYKKELIGE: De to turtelduene venter sitt aller første barn sammen. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: De to turtelduene venter sitt aller første barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Men når det gjaldt selve bryllupsdatoen forholdt hun seg hemmelighetsfull.

- Vi har en tidsramme, men det er privat. Jeg er lykkelig, sa hun til Entertainment Tonight, ifølge Us Weekly.

Da Kirsten stilte på Paris Haute Couture Fashion Week i fjor, viste hun stolt frem sin nydelige forlovelsesring til både presse og venner, meldte Us Weekly.

«Skuespilleren satt på første rad under Ralph & Russo-visningen 23. januar og holdt lykkelig frem ringen til fotografer som spurte om et nærbilde,» skrev nettstedet - som også delte et bilde av «Bring It On»-stjernen som bekreftet nettopp dette.

FORLOVELSESRINGEN: Skuespilleren var ikke akkurat flau for å vise frem den store diamantringen til de rundt seg. Foto: NTB Scanpix
FORLOVELSESRINGEN: Skuespilleren var ikke akkurat flau for å vise frem den store diamantringen til de rundt seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

​Ble sendt hjem fra filminnspilling

Hollywoodstjernen har spilt i en rekke store filmer som «Spider-Man»,« Bring It On» og i fjor var hun aktuell i filmdramaet «Woodshock».

Under innspillingen av den sistnevnte filmen, har hun tidligere fortalt om en uheldig hendelse som utspant seg under innspillingen.

Skuespillerens karakter i filmen, Theresa, blir dypt paranoid etter at hun begynner å ruse seg på et livsfarlig stoff for å komme gjennom en sorgprosess. Og ved en feil fikk Kirsten selv en ubehagelig overraskelse under en av scenene.

Saken fortsetter nedenfor.

Skuespilleren skal ha røyket på en «falsk joint» under innspillingen, men i en pause begynte hun plutselig å føle seg svært uvel.

- Jeg sa til regissøren at det var noe galt med meg. At jeg trodde jeg trengte å komme meg til et sykehus, avslørte hun til Jimmy Kimmel Live, ifølge Contactmusic.com.

Senere fant Kirsten ut at hun ved et uhell hadde røykt cannabis etter at en lokal person hadde fått i oppgave å gjøre den falske jointen klar, skrev nettstedet.

Hollywood-stjernen var til slutt så høy at de måtte avslutte filminnspillingen den dagen.

LES OGSÅ: - Jeg klarer ikke å slanke meg til bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer