Filmstjerne stakk av fra politiet

Da politimannen skulle gi henne bot, tråkket Hollywood-kjendisen på gassen.

FOR HARD PÅ GASSEN: Skuespilleren Amanda Bynes er i trøbbel etter at hun skal ha stukket av fra en politimann i bil. Foto: All Over Press
FOR HARD PÅ GASSEN: Skuespilleren Amanda Bynes er i trøbbel etter at hun skal ha stukket av fra en politimann i bil. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Amanda Bynes (25) - kjent fra blant annet TV-serien «What I Like About You» og filmen «Easy A» etterforskes av amerikansk politi, etter at hun onsdag stakk av fra en politimann i sin bil.

Ifølge nettsiden TMZ.com skal Bynes ha blitt stanset for å bli bøtelagt, etter at en politimann så henne snakke på mobilen mens hun kjørte, noe som ikke er lov i Los Angeles.

Etter å ha fått navn og annen informasjon, skal politimannen ha begynt å skrive ut en bot på stedet, men fikk seg en overraskelse da Bynes plutselig kjørte av gårde.

Politimannen valgte ifølge TMZ.com å ikke starte en biljakt, fordi han ikke anså Bynes som en fare for trafikken, og fordi han alt hadde fått hennes navn og adresse.

Senere på dagen skal Bynes selv ha møtt opp på en politistasjon og signert boten, men risikerer nå ekstra straff for å ha stukket av fra en politimann.

Skuespilleren - som i fjor signaliserte at hun var lei av livet som skuespiller - har foreløpig ikke kommentert episoden selv.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: 24 år og pensjonist