BILTRØBBEL: - Bilen brøt sammen midt i ørkenen på et sted der vi ikke hadde hørt eller sett mennesker på tre dager. Jeg måtte begi meg ut på den støvete veien i håp om å komme på sporet av noen, sier Matthew McConaughey. Foto: All Over Press
BILTRØBBEL: - Bilen brøt sammen midt i ørkenen på et sted der vi ikke hadde hørt eller sett mennesker på tre dager. Jeg måtte begi meg ut på den støvete veien i håp om å komme på sporet av noen, sier Matthew McConaughey. Foto: All Over PressVis mer

Filmstjerne reddet av 82-åring

- Vi hadde ikke hørt eller sett mennesker på tre dager, forteller Matthew McConaughey.

SEHER.NO: Normalt er Matthew McConaughey (39) litt av en Tarzan, men da bilen hans stoppet i ørkenen, måtte skuespilleren ha hjelp av en aldrende kvinne.

Det var under en 14 dagers lang kjøretur sammen med en nær venn at uhellet inntraff for den kjente skuespilleren.

- Bilen brøt sammen midt i ørkenen på et sted der vi ikke hadde hørt eller sett mennesker på tre dager. Jeg måtte begi meg ut på den støvete veien i håp om å komme på sporet av noen, sier han til FemaleFirst.

Den snart 40 år gamle superstjernen er mer glad i å vise fram sin veltrente overkropp enn å ta på seg en t-skjorte. Men denne gangen hjalp musklene ikke, det var en altså en kvinne som for to år siden passerte 80 som måtte til.

- Til slutt fant jeg et menneske. Hennes navn var Matty, en 82 år gammel mexicansk dame - som lånte meg sin Isuzu Truck fra 1981. Bilen hadde kjørt 400.000 kilometer. Og med dette kjøretøyet kom vi oss til et sted der vi fikk utstyr som vi kunne reparere min bil med. Dermed kom vi oss tilbake på landeveien, forteller han til nettstedet.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Kjendis-sex på stranda