I BILULYKKE: Anne Hathaway ble onsdag påkjørt av en syklist i bydelen West Hollywood i Los Angeles. Foto: All Over Press
I BILULYKKE: Anne Hathaway ble onsdag påkjørt av en syklist i bydelen West Hollywood i Los Angeles. Foto: All Over PressVis mer

Filmstjerne påkjørt i Hollywood

- De så ikke syklisten komme.

SEHER.NO: "Get Smart"-stjernen Anne Hathaway (27) havnet onsdag i et førjulsmareritt da bilen hun var passasjer i, ble påkjørt av en syklist i bydelen West Hollywood i Los Angeles.

Ifølge People barket syklisten inn i bilen da den svingte, noe som blant annet førte til at sidespeilet på bilen ble ødelagt.

Hverken Hathaway eller sjåføren skal imidlertid ha blitt skadet i sammenstøtet.Filmstjernen måtte imidlertid forklare seg for politiet da de kom til åstedet.

-  De så ikke syklisten komme. Det virker ikke som om sjåføren hadde noen skyld. Hun ble intervjuet som et vitne. Saken er fortsatt under etterforskning, sier Dave Valentine i Los Angeles-politiet til People.

Syklisten skal ha fått mindre skader i sammenstøtet, men nektet å la undersøke av ambulansefolkene som kom til stedet.
Dette er ikke første gangen Hathaway må forklare seg for politiet som vitne.

I fjor ble hennes kjæreste Raffaello Follieri (30) dømt til 4 1/2 års fengsel for svindel og hvitevasking av penger.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  


LES OGSÅ: Hva sier Demi til dette?