Coronavirus:

Filmstjerne døde av corona

«Crocodile Dundee»-stjerna Mark Blum ble 69 år

HOLLYWOOD-STJERNE: Skuespilleren Mark Blum har gått bort. Her med Rosanna Arquette i filmen «Desperately Seeking Susan» fra 1985. Foto: NTB Scanpix
HOLLYWOOD-STJERNE: Skuespilleren Mark Blum har gått bort. Her med Rosanna Arquette i filmen «Desperately Seeking Susan» fra 1985. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den amerikanske filmstjerna Mark Blum, kjent fra blant annet «Crocodile Dundee», «Desperately Seeking Susan» og Netflix-serien «You», har gått bort, 69 år gammel. Det bekrefter representantene hans overfor The Independent.

Skuespilleren døde som følge av komplikasjoner med coronaviruset. Det er ikke kjent når han ble smittet, eller om han hadde noen underliggende helseproblemer, men det bekreftes altså at det var viruset som ledet til dødsfallet.

- Det er med stor sorg at jeg må dele at vår tidligere venn og styremedlem, Mark Blum, har gått bort som følge av komplikasjoner med coronaviruset. Mark var dedikert til Screen Actors Guild og SAG-AFTRA-styret fra 2007 til 2013. Han kjempet alltid for medlemmene våre, skriver Rebecca Damon, visedirektør for organisasjonen SAG-AFTRA, på Twitter.

Blum var å se på både tv-skjermen og på lerretet i en årrekke, men var altså sist å se i den populære Netflix-serien «You» - der han spilte bokhandleren Mr. Mooney.

Han har også vært med i serier som «Succession» og «Elementary» de siste åra. Det er derimot på lerretet han gjorde det aller størst.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer