<strong>NAKEN MED JULIA:</strong> I en scene i Tom Hanks nye film «Larry Crowne» måtte skuespiller Bryan Cranston ligger splitter naken i en seng med en svært så påkledd Julia Roberts. Her er Roberts i filmen «Eat, Pray, Love».  Foto: Stella Pictures
NAKEN MED JULIA: I en scene i Tom Hanks nye film «Larry Crowne» måtte skuespiller Bryan Cranston ligger splitter naken i en seng med en svært så påkledd Julia Roberts. Her er Roberts i filmen «Eat, Pray, Love». Foto: Stella Pictures Vis mer

- Filmsex med Julia Roberts var pinlig

Men hun var fullt påkledd...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:   Det er ikke hver dag man få mulighet til å spille inn en sexscene med en av Hollywoods mest kjente kvinnelige skuespillere.

Men for tidligere «Malcolm i midten»-stjerne Bryan Cranston (54) var akkurat dét kanskje noe av det pinligste han har gjort i løpet av sin karriere, skriver E!Online.

Skuespilleren deler nemlig seng med ingen ringere enn «Pretty Woman»-legende Julia Roberts (43) i Tom Hanks' nye film «Larry Crowne».

I en scene fra filmen får man se Cranston forlate sengen splitter naken, etter at han og Roberts har delt en hyggestund under dynen.

Men det å være avkledd med Julia var langt fra så behagelig som man kanskje skulle tro, avslører 54-åringen.

- Det var skikkelig pinlig. Hun lå bare og fniste, og jeg lå ved siden av henne splitter naken og var bikkjekald. Julia svettet fordi hun lå fullt påkledd. Det kunne hun være fordi man ikke ser henne forlate dynen, men jeg måtte være naken fordi jeg går ut av sengen. Hun sa at hun synes det var kjempeflaut. Men da sa jeg «hvorfor er du flau? Jeg er jo den uten klær på!», sier Cranston.

Skuespilleren, også kjent fra «Little Miss Sunshine», har tidligere fortalt at han planla å gå ned i vekt før sexsceneinnspillingen.

- Jeg har tenkt å gå ned hvertfall et par kilo til før denne sexscenen finner sted, sa han i intervju med  Craig Ferguson tidligere i år. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:    - Jeg la på meg fem kilo

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer