Filmrollene Hollywood-stjernene takket nei til

Slik kunne ikoniske filmer som «Pretty Woman» og «Titanic» faktisk ha sett ut.

TAKKET NEI (f.v): Gwyneth Paltrow avslo den kvinnelige hovedrollen i kjempesuksessen «Titanic», mens både Michelle Pfeiffer og Meg Ryan skal ha takket nei til hovedrollen i «Pretty Woman». Ingen av dem nyter i dag spesielt stor suksess i Hollywoods filmbransje. Foto: NTB Scanpix
TAKKET NEI (f.v): Gwyneth Paltrow avslo den kvinnelige hovedrollen i kjempesuksessen «Titanic», mens både Michelle Pfeiffer og Meg Ryan skal ha takket nei til hovedrollen i «Pretty Woman». Ingen av dem nyter i dag spesielt stor suksess i Hollywoods filmbransje. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I Hollywood kan stjernenes valg av roller være helt avgjørende for karrierene deres.

Et kroneksempel på dette er Matthew McConaugheys (45) stigende ferd på stjernehimmelen.

Fra å ha spilt i romantiske kalkuner som «Hvordan bli dumpet på ti dager» (2003) og «Fool's Gold» (2008), har han inntatt en prisbelønt plass i filmkritikernes kritthus etter suksesser som «Dallas Buyers Club» og «True Detective».

Andre stjerner har takket nei til hovedroller i filmer som har vist seg å bli store suksesser - og merkesteiner i karrierene til skuespillerne som derimot takket ja til rollene.

Saken fortsetter under bildet.

De fleste husker nok Kate Winslets (39) prestasjon i «Titanic» (1997), en rolle som sikret henne en Oscar-nominasjon. Men rollen som overklassejenta Rose DeWitt Bukater, kunne fort ha vært bekledd av en annen stjerne.

- Jeg kan ikke endre valgene gjort i fortiden

Ifølge DailyMail var regissør James Camerons førstevalg en helt annen enn den gang 22-årige Winslet - nemlig Gwyneth Paltrow (42). Da Paltrow gjestet radioshowet til Howard Stern i januar, sa hun at hun ikke kunne endre valgene hun hadde tatt i fortiden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer