AVVISER NARKOTIKASPEKULASJONER: Brittany Murphys ektemann Simon Monjack hevder hardkjøret fra filmbransjen til slutt ga Brittany Murphy hjerteinfarkt, og avviser at hennes død hadde noe med narkotika å gjøre. Foto: All Over Press
AVVISER NARKOTIKASPEKULASJONER: Brittany Murphys ektemann Simon Monjack hevder hardkjøret fra filmbransjen til slutt ga Brittany Murphy hjerteinfarkt, og avviser at hennes død hadde noe med narkotika å gjøre. Foto: All Over Press Vis mer

- Filmprodusentene drepte Brittany

Nå varsler den avdøde skuespillerens ektemann søksmål.

Publisert
SEHER.NO:  "Sin City"-stjernen Brittany Murphy skapte store overskrifter da hun i desember ble funnet død i dusjen i sitt Los Angeles-hjem - kun 32 år gammel.

Politiet etterforsker om dødsårsaken kan være en overdose av reseptbelagte medisiner som de fant på Brittanys soverom, men det avviser hennes ektemann Simon Monjack.

Han hevder filmstudioet Warner Brothers indirekte må bære ansvaret for konas død, fordi de ga henne så mange problemer at hun til slutt døde av hjerteinfarkt.

Kort tid før hun døde fikk Brittany sparken fra sin rolle i en oppfølger til animasjonsfilmen "Happy Feet" - rett før filmingen skulle starte.

- Beskjeden gjorde henne helt knust. Så lenge jeg har kjent henne har hun aldri prøvd narkotika. De aller fleste medisinene politiet fant var mine. Men narkotikaryktene fikk henne til å miste roller, det er jeg sikker på, sier Monjack til nettsiden TheDailyBeast.com.
 
En knapp måned tidligere hadde Brittany også fått sparken fra filmen "The Caller". Ifølge flere amerikanske medier var det den gang Monjacks drikking på settet som til slutt skal ha blitt for mye for produsentene.

Monjack, som var ansvarlig for Brittanys hår og make-up på settet under filmingen, avviser dette som "ville fantasier".

- Det eneste jeg gjorde var å kreve at de fulgte reglene for arbeidstid, og at hun etter å ha jobbet 12 timer om dagen, seks dager i uka, fikk pausene hun hadde krav på. Hun var altfor snill til å protestere mot regissører og produsenter som drev henne til utmattelse.

Monjack vurderer nå å saksøke filmstudioet "Warner Brothers" for deres behandling av hans avdøde kone.

Brittanys mor Sharon klandret også film-miljøet for datterens dødsfall i et intervju tidligere denne måneden.

- Vil du vite hva som knuste Brittanys hjerte? Hollywood knuste det, sa hun til CNNs Larry King.

Politiet i Los Angeles venter fortsatt på at rettsmedisinerne skal finne ut Brittany Murphys dødsårsak. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.    

LES OGSÅ: Faren ikke invitert i begravelsenVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer