Eili Harboe og Stian Kristiansen:

Filmparet er blitt foreldre

Eili Harboe og Stian Kristiansen har fått sitt første barn.

FORELDRE: I går røpet filmregissøren Stian Kristiansen at han og skuespiller Eili Harboe har fått sitt første barn sammen. Foto: Privat / Marthe Thu
FORELDRE: I går røpet filmregissøren Stian Kristiansen at han og skuespiller Eili Harboe har fått sitt første barn sammen. Foto: Privat / Marthe Thu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av mars kom den hyggelige nyheten om at den norske skuespilleren Eili Harboe (25) ventet barn med filmregissøren Stian Kristiansen (47).

Nyheten delte Harboe med sine over ti tusen følgere på Instagram i form av et bilde av sin voksende babymage. Overfor Se og Hør bekreftet Kristiansen gravidnyheten, og fortalte at de gledet seg stort.

Nå har babyen meldt sin ankomst. Det avslører filmregissøren på Instagram-profilen sin.

Det var TV 2 som først omtalte saken.

«Så enormt stolt av Eili», skriver den nybakte faren.

I innlegget kommer det frem at parets nyfødte barn har fått navnet Une, og kom til verden søndag forrige helg.

Overfor Se og Hør forteller Kristiansen at han setter pris på at han fikk være med på fødselen.

- Jeg er glad for at jeg fikk være med på fødselen, og at Stavanger universitetssykehus har lettet opp noen av corona-reglene, slik at jeg fikk være med Eili og Une i de tre dagene etter fødselen, forteller han.

- Det er jeg veldig glad for, fordi det er en slik viktig tid sammen, legger han til.

Helene Olafsen deler sine tanker om sin første tid med baby i hus. Vis mer

Giftet seg

Eili Harboe og Stian Kristiansen overrasket stort da de kunngjorde at de hadde giftet seg i august i fjor. Det avslørte paret i sosiale medier, der de begge delte bilder fra bryllupet, som sto på en strand i Sola i Rogaland

- Der var det familie og venner og folk som ville oss vel og heiet på oss. Det var masse, masse kjærlighet i rommet, sa Kristiansen til VG etter bryllupet i fjor.

Videre fortalte Kristiansen til avisen at bryllupsfeiringen varte i to dager, og at det var en slags festival, der flere band opptrådte.

Både Kristiansen og Harboe har siden den gang delt bilder fra bryllupsfesten i sosiale medier flere ganger, og på bildene kan man se at Harboe var kledd i en stilren brudekjole med lange ermer og broderier - samt et langt slør.

Brudgommen hadde på sin side en klassisk, blå dress.

Se dette innlegget på Instagram

2019 💘

Et innlegg delt av Eili Harboe (@eilih)

Ekteparet møttes for første gang under innspillingen av filmen «Kyss meg for faen i helvete» i 2013, hvor Kristiansen sto for regien og Harboe hadde hovedrollen.

De har vært sammen i flere år, og i 2017 fridde Harboe til filmregissøren.

ENDRING: Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes fant hverandre på «Paradise Hotel» i 2015. Sammen har de fått to døtre, og til sommeren skulle de egentlig gifte seg. Nå er det endring i planene. Video: Rød Løper Vis mer

Trives som gift

Harboe er også kjent for hovedrollen i Joachim Triers film «Thelma» fra 2017. 25-åringen har også hatt en rolle i katastrofefilmen «Bølgen» fra 2015. I fjor var hun også aktuell med hovedrollen i filmen «Askeladden - I Soria Moria slott», som er en filmatisering av det kjente eventyret.

Da Se og Hør møtte Harboe på premieren til filmen i august i fjor, lettet hun på sløret om tilværelsen som nygift.

- Det er veldig bra å være nygift, sa hun da.

Harboe har for øvrig også medvirket i HBO-serien «Beforeigners». Ektemannen Stian har på sin side regissert en rekke filmer, deriblant «Mannen som elsket Yngve» fra 2008.

GRAVID: Artisen Tone Damli åpner seg om hvordan graviditeten påvirker sexlysten i Iselin Guttormsens podkast «G-punktet». Vis mer

LES OGSÅ: Åpner opp om gravid-sjokket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer