Armie Hammer:

Filmkollega med «kannibal-stikk»

Skuespilleren får gjennomgå i sosiale medier.

FÅR GJENNOMGÅ: Skuespiller Armie Hammer har den seneste tiden vært i hardt vær. Nå slenger skuespillerkollegaen seg tilsynelatende på. Foto: REX / NTB
FÅR GJENNOMGÅ: Skuespiller Armie Hammer har den seneste tiden vært i hardt vær. Nå slenger skuespillerkollegaen seg tilsynelatende på. Foto: REX / NTB Vis mer
Publisert

Man kan trygt i at det har stormet kraftig rundt «Call Me by Your Name»-skuespiller Armie Hammer (34) de siste månedene. I januar slo nemlig kannibal-anklagene mot ham ned som en bombe i både presse og sosiale medier.

I en rekke meldingsutvekslinger på Instagram, som visstnok stammer fra 34-åringen - omtales Hammer som kannibal.

Blant annet er det blitt delt historier fra stjernas verifiserte sosiale medier-kontoer om kapping av tær, grilling og spising av ribbein samt en rekke andre oppsiktsvekkende seksuelle fantasier.

Skandalen har allerede rukket å få konsekvenser for skuespilleren, som i tillegg til å trekke seg fra filmen «Shotgun Wedding» og serien «The Offer», også har blitt droppet av agenten sin.

Én film som imidlertid ikke blir stoppet er filmen «Crisis», som etter planen kommer ut 5. mars. Der spiller han mot blant andre Evangeline Lilly (41) og Gary Oldman (62).

«Prøvde Armie å bite deg?»

Hammer er fremdeles å se i både filmens trailer og filmplakat. Det har imidlertid ikke stoppet hans skuespillerkollegaer fra å overse ham totalt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer