Armie Hammer:

Filmkollega med «kannibal-stikk»

Skuespilleren får gjennomgå i sosiale medier.

FÅR GJENNOMGÅ: Skuespiller Armie Hammer har den seneste tiden vært i hardt vær. Nå slenger skuespillerkollegaen seg tilsynelatende på. Foto: REX / NTB
FÅR GJENNOMGÅ: Skuespiller Armie Hammer har den seneste tiden vært i hardt vær. Nå slenger skuespillerkollegaen seg tilsynelatende på. Foto: REX / NTB Vis mer
Publisert

Man kan trygt i at det har stormet kraftig rundt «Call Me by Your Name»-skuespiller Armie Hammer (34) de siste månedene. I januar slo nemlig kannibal-anklagene mot ham ned som en bombe i både presse og sosiale medier.

I en rekke meldingsutvekslinger på Instagram, som visstnok stammer fra 34-åringen - omtales Hammer som kannibal.

Blant annet er det blitt delt historier fra stjernas verifiserte sosiale medier-kontoer om kapping av tær, grilling og spising av ribbein samt en rekke andre oppsiktsvekkende seksuelle fantasier.

Skandalen har allerede rukket å få konsekvenser for skuespilleren, som i tillegg til å trekke seg fra filmen «Shotgun Wedding» og serien «The Offer», også har blitt droppet av agenten sin.

Én film som imidlertid ikke blir stoppet er filmen «Crisis», som etter planen kommer ut 5. mars. Der spiller han mot blant andre Evangeline Lilly (41) og Gary Oldman (62).

«CALL ME BY YOUR NAME»: En nydelig og kritikerrost kjærlighetshistorie fra et utsøkt filmet Nord-Italia. Video: Sony Pictures Vis mer

«Prøvde Armie å bite deg?»

Hammer er fremdeles å se i både filmens trailer og filmplakat. Det har imidlertid ikke stoppet hans skuespillerkollegaer fra å overse ham totalt.

I et innlegg på Instagram «glemte» nemlig hovedrolleinnehaver Lilly å nevne skuespilleren.

«Jeg er stolt av å være en del av en hardtslående triller som takler problemene rundt en industri som tjener på avhengighet (og stolt av å være på denne plakaten med Gary Oldman)», skrev hun til bildet.

Armie Hammer ble ikke nevnt i innlegget, noe som tilsynelatende fikk følgerne hennes til å legge igjen slengbemerkninger i retning Hammer i kommentarfeltet.

«Etter at du håndhilser med Armie bør du telle fingrene dine», skriver en følger.

«Har ventet i flere år på en ny 'Hannibal'-film!», skriver en annen, og refererer til kanskje den mest kjente kannibalen av dem alle, den fiktive Hannibal Lecter.

«Wow, en ny film med Hannibal Lec... unnskyld, jeg mener Armie Hammer. Interessant», slenger en annen seg på.

«Prøvde Armie å bite deg på et tidspunkt?», spøker en fjerde.

For ordens skyld: Evangeline Lilly har foreløpig ikke uttalt seg om anklagene mot kollegaen, og man kan dermed ikke slå fast at det er grunnen til at hun utelot ham fra innlegget.

KANNIBAL: USA rammes av en ny kannibal-sak. En student i Maryland skal ha drept og spist av en mann som bodde hos ham. 21-åringen skal ha innrømmet å ha spist mannens hjerte og deler av hodet. Video: AP Vis mer

Går som planlagt

På grunn av de strenge restriksjonene rundt om i verden har det vært lite av glamorøse filmpremierer og intervjuer med skuespillere. Det har fått filmens regissører til å øyne et håp om at publikum ikke skal legge like godt merke til at Hammer er involvert, ifølge PageSix.

Nicholas Jarecki, filmens manusforfatter, regissør og produsent, skal nemlig ikke ha den økonomiske friheten som gjør at han kan endre filmens innhold - tross anklagene - og Hammer får altså beholde rollen sin.

- Det hadde tatt for mange måneder å filme Hammers rolle på nytt (...) Denne filmen har ikke et så stort budsjett. Det hadde tatt to eller tre måneder, uttaler en kilde.

Til sammenlikning gjorde regissør Ridley Scott dette i 2017, den gang i kjølvannet av overgrepsanklagene mot skuespiller Kevin Spacey. Da var nemlig premieren på filmen «All the Money in the World» rett rundt hjørnet.

Den gang besluttet Scott å slette Spacey fra filmen, og filme rollen hans på nytt - den gang med Christopher Plummer i rollen. Ifølge PageSix hadde han imidlertid et budsjett på 10 millioner dollar.

ERSTATTET: I november ble det kjent at Kevin Spacey klippes ut fra den nye filmen «All the Money in the World» etter flere anklager om seksuell trakassering. Regissøren valgte Christopher Plummer til å overta rollen som J. Paul Getty. Nå er den nye traileren klar. Vis mer

Trakk seg

Som nevnt har det den siste tiden stormet rundt Hammer, som etter planen skulle spille en rolle i den nye filmen «Shotgun Wedding» med Jennifer Lopez. I januar ble det imidlertid kjent at han har valgt å trekke seg fra innspillingen, som følge av kannibal-anklagene, ifølge People.

- Jeg svarer ikke på disse håpløse anklagene, men i kjølvannet av de onde og falske nettangrepene mot meg kan jeg ikke med god samvittighet forlate barna mine for å spille inn en film i fire måneder i Den dominikanske republikk, uttalte Hammer den gang.

Han la til at produksjonsselskapet støttet ham i avgjørelsen.

I uttalelsen nevnte han imidlertid ingenting om hvorvidt meldingene, som tilsynelatende er sendt fra hans verifiserte Instagram- og Facebook-profil, faktisk er sendt av ham.

KORTHUSET SOM FALT: Den Oscar-belønnede skuespilleren Kevin Spacey var en av mange som ble felt i forbindelse med #metoo-kampanjen. Nå viser han seg igjen, i det mange beskriver som en bisarr video.Video: CNN Vis mer

Ekskona brøt tausheten

I juli kom nyheten om at skuespilleren og kona, Elizabeth Chambers (38), skilles etter ti år som ektefeller. De har for øvrig to barn sammen. Ekskona forholdt seg lenge taus om sjokkpåstandene mot 34-åringen.

I starten av februar valgte hun imidlertid å uttale seg. Det gjorde hun i et innlegg på Instagram.

«I flere uker har jeg forsøkt å fordøye alt som har skjedd. Jeg er sjokkert, sønderknust og ødelagt, men når jeg skyver min egen hjertesorg til side, så lytter jeg, og jeg vil fortsette å lytte og opplyse meg selv om disse sensitive sakene», skrev Chambers, og la til at hun ikke var klar over hvor lite hun visste.

«Jeg støtter alle ofre for mishandling og vold og oppfordrer alle som har opplevd denne smerten til å søke den hjelpen man trenger for å helbredes», fortsatte hun.

Chambers påpekte videre at hun ikke kommer til å kommentere saken ytterligere, og vil framover fokusere på de to barna hun har sammen med Hammer, jobben sin og å komme seg gjennom den vanskelige tiden.

LES OGSÅ: - Sjokkert og sønderknust

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer