OVERLOT LITE TIL FANTASIEN: Kjolen til italienske Patrizia Pellegrino var kanskje i overkant avslørende... Foto: Stella Pictures
OVERLOT LITE TIL FANTASIEN: Kjolen til italienske Patrizia Pellegrino var kanskje i overkant avslørende... Foto: Stella PicturesVis mer

Filmfestivalens mest vågale kjole?

Skuespillerinnen (48) viste det meste i denne gjennomsiktige kreasjonen.

SEHER.NO:  Onsdag markerte starten på den internasjonale filmfestivalen i Venezia, og en rekke av verdens største film- og tv-stjerner er selvsagt tilstede for å promotere ulike produksjoner og vise seg på den røde løperen.

Blant skuespillerinnene som strålte under den glamorøse åpningen onsdag kveld, var da amerikanske Natalie Portman og Jessica Alba, samt en rekke europeiske filmstjerner.

Den som antagelig vekket mest oppmerksomhet i det hun skred ned den røde løperen, var imidlertid den italienske skuespillerinnen og såpeopera-stjernen Patrizia Pellegrino (48).

48-åringen, som er et kjent navn i sitt hjemland, ankom åpningsfesten iført en rosa kreasjon som overlot svært lite til fantasien. 

Den lange aftenkjolen hadde ikke bare en åpen rygg som rakk helt ned til skuespillerinnens bakdel, den var også totalt gjennomsiktig foran.

Om skuespillerinnen selv var klar over akkurat hvor gjennomsiktig kjolen var, vites ikke, men antrekket skapte hvertfall furore blant fotografene på den røde løperen, og Pellegrino så ut til å nyte tiden i rampelyset.

Skuespillerinnen var heller ikke den første til å gå på en liten «motesmell» i forbindelse med filmfestivalen denne uken.

Også supermodell Naomi Campbell hadde et uhell i det hun ankom sitt hotell onsdag ettermiddag. 

I det Naomi gikk ut av hotellet, tok vinden nemlig et skikkelig ta i den svært korte, svarte minikjolen hennes. Og dermed blottet supermodellen hele rumpa for fotografene, som var kjappe med å forevige øyeblikket.

Filmfestivalen i Venezia varer frem til 11. september. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Her tar vinden kjolen hennes