EKTESKAPET SLÅR SPREKKER?: Skulle det vise seg at Madonna er fersket utro på film, spørs det om forholdet til Guy Richie varer... Foto: AP
EKTESKAPET SLÅR SPREKKER?: Skulle det vise seg at Madonna er fersket utro på film, spørs det om forholdet til Guy Richie varer... Foto: APVis mer

- Filmet utro Madonna

Anonym mann hevder han har privat opptak av Madonna...

SEHER.NO: Det stormer virkelig rundt Madonna (49) for tiden.

Nå hevder en kameramann at han i all hemmelighet filmet artisten mens hun var utro og hadde sex med baseballstjernen Alex Rodriguez (32).

Daily Star skriver at mannen krever "en formue" for videoen, som angivelig ble filmet i en leilighet eid av en av Madonnas venninner.

I flere e-poster sendt amerikanske aviser og tv-stasjoner, hevder den anonyme mannen at han filmet Alex og Madonna i full sving i sofaen.

Blondinens advokater sier ifølge nettstedet at de er gjort oppmerksomme på saken. Allikevel skal ingen i Madonnas krets foreløpig ha kommentert saken.

Skulle det være hold i mannens påstander, har "4 Minutes"-stjernen igjen nok å svare på overfor ektemannen Guy Richie (39).

Det har lenge gått rykter om at Madonna og Rodriguez har et hemmelig forhold, noe førstnevnte en rekke ganger har benektet.

- Hvis et videoopptak har blitt ervervet på denne måten, kan det være snakk om en skandaløs invasjon av privatlivets fred, sier en rettsekspert til nettsiden.

LES OGSÅ: Ransaket Madonnas søppel