NAKEN FILM: Eric Dane og Rebecca Gayheart tok med den tidligere "Miss Teen USA" Kari Ann Peniche på nakenlek foran videokamera. Nå har filmen havnet på nettet. Foto: Stella Pictures
NAKEN FILM: Eric Dane og Rebecca Gayheart tok med den tidligere "Miss Teen USA" Kari Ann Peniche på nakenlek foran videokamera. Nå har filmen havnet på nettet. Foto: Stella Pictures Vis mer

Filmet kona med skjønnhetsdronning

- Nå har "Grey's anatomy"-stjernens nakenvideo havnet på nettet.

Publisert
SEHER.NO: Eric Dane (36) er vant til forviklinger på jobben i rollen som legen McSteamy i TV 2-serien "Grey's anatomy", men nå ser privatlivet ut til å overgå fantasien til Hollywoods manusforfattere.

En privat video - som ifølge flere amerikanske medier viser Dane og hans kone Rebecca Gayheart (38) i het omgang med tidligere "Miss Teen USA" Kari Ann Peniche (25) - har de siste dagene spredd seg som ild i tørt gress på internett.

Videoen skal ifølge TMZ.com blant annet vise Danes kone og Peniche som bader nakne sammen i et boblebad, mens Dane roper "action" i bakgrunnen.

"Grey's anatomy"-skuespilleren bekrefter at det er han og kona på videoen - som havnet på nettet etter at Peniches harddisk ble stjålet - men avviser at det er en sexfilm.

- Selv om deltakerne er nakne, er det ikke en "sex tape". Dette er en privat film lagd for mine klienters private bruk, og ingen har rett til å utnytte den, sier Dane og Gayhearts advokat til People.

Dane-fans som har sett filmen er imidlertid ikke helt enige med advokatene.

There' a lot of anatomy present and it isn't grey, skriver en Twitterbruker som kaller seg Travonfree, ifølge People.

Eric Dane har lagd en sextape. Se folkens? Gud svarer på bønner, skriver en leser med kallenavnet thesarahconrad på det populære nettstedet.

LES OGSÅ: Truer med Britney-sexfilm
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer