Filmdebutantene avkledd

-Ikke lett å kle av seg foran 25 mennesker, sier debutant Sarah Elise Steensby til Seher.no etter Kalde Føtter-premiere på Klingenberg kino i Oslo.

KOMIROLLER: Hanna Kavli Lund og Sarah Steensby spiller i den norske sex-komedien. Foto: SCANPIX
KOMIROLLER: Hanna Kavli Lund og Sarah Steensby spiller i den norske sex-komedien. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fikk ikke kalde føtter!

SE OG HØR TV: Full fart på førpremieren!

Sarah Elise Steensby vant rolle i filmen "Kalde føtter" gjennom TV2s "Filmstjerne". I sin debut måtte hun ha sex foran kamera!

- Det var ikke så lett å kle av seg foran 25 mennesker, innrømmer Sarah Elise - som likevel ikke fikk kalde føtter for filmjobben.

I dag kan man lese at den norske filmen er både "pinlig usexy" (Dagbladet) og at den har "konturene av en kalkunfilm" (VG). Men regissøren er ikke nervøs av den grunn. Han mener at filmen er veldig bra!

- Det er den beste filmen jeg har sett hittil i år, sier også en av hovedrolleinnhaverne i Kalde Føtter, Andreas Blix Henriksen, til Seher.no.

Han og søte Sarah Elise Steensby stakk av med seieren i TV2s Filmstjerne, og premien var hver sin hovedrolle i filmen.

En annen som har en viktig rolle er Hanna Kavli Lund. Hun er i sentrum for en av de groveste sex-scenene på norsk film: Som «Veronica» blir hun penetrert med en deodorantflaske. En hysterisk scene, som også bryter tabuer på lerretet.

LES OGSÅ: Tom Cruise vil ha Beckham til Hollywood!

Hvis du blåser i avisenes råd om å styre unna, har filmen premiere fredag 27. oktober...

 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer