- Film-selskapene ga meg kokain

- Det ble rett og slett delt ut på filmsettet fordi alle brukte det, sier Dennis Quaid.

ET VRAK: Under innspillingen av «The Big Easy» som Dennis Quaid bare en time hver natt fordi han var så hektet på kokain.
ET VRAK: Under innspillingen av «The Big Easy» som Dennis Quaid bare en time hver natt fordi han var så hektet på kokain. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Dennis Quaid (57) snakker nå for første gang ut om narkotikaproblemene som holdt på å ødelegge karrieren hans.

- Min største feil var å bli avhengig av kokain. Jeg startet etter at jeg forlot college og kom til Los Angeles i 1974, skriver Quaid i en spalte i Newsweek.

«The Day After Tomorrow»-skuespilleren hevder til og med at kokain var så vanlig på 70- og 80-tallet at filmselskapene inkluderte det i filmbudsjettene - og skjulte det som penger til løpende utgifter i budsjettene.

- Det ble rett og slett delt ut på filmsettet fordi alle brukte det, skriver Quaid.

- Narkotikabruken førte bare til at jeg ikke taklet kjendisstatusen, som jeg på det tidspunktet følte jeg ikke fortjente. Jeg gjorde min beste imitasjon av et rasshøl en stund, og latet som alt var bra. I mellomtiden falt livet mitt sammen, skriver han.
 
Quaid mener han nådde bunnen på tiden da han spilte i filmen «The Big Easy» på slutten av 1980-tallet.

- Jeg var et vrak. Jeg sov bare én time om natten. Jeg våknet opp, snortet en linje og lovet meg selv at jeg ikke skulle gjøre det mer den dagen. Men da klokka ble 4, var jeg tilbake som et ekorn på en tredemølle. Søvnmangelen gjorde at fokuset ikke var der, og det gikk ut over skuespillet mitt. Misbruket hindrer deg fra å leve, du skjuler deg egentlig bare fra livet, sier Quaid.

På starten av 1990-tallet la han seg inn på rehab og ble rusfri.

Quaid giftet seg med skuespillerinnen P.J Soles i 1978, men skilte seg i 1983. I 1991 giftet han seg for andre gang, denne gangen med Meg Ryan. De to fikk sønnen Jack Henry i 1992, og skilte seg i 2001. I 2004 giftet han seg for tredje gang med eiendomsmegleren Kimberly Buffington. Paret fikk tvillinger i november 2007. Paret opplevde den store skrekken i etterkant av dette, da tvillingenes liv sto i fare etter at de hadde blitt feilmedisinert.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette bildet bekrefter ryktene


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer