Film- og TV-stjerne meldt savnet

Nick Stahl fra «Carnivale» og «Terminator 3» skal ha misbrukt narkotika, og rotet seg bort i en alvorlig situasjon.

SAVNET: Nick Stahl, her i rollen som Ben Hawkin i HBO-serien Carnivale, ble meldt savnet av sin kone tirsdag. Foto: Fame Flynet
SAVNET: Nick Stahl, her i rollen som Ben Hawkin i HBO-serien Carnivale, ble meldt savnet av sin kone tirsdag. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nick Stahl (32), som blant annet spilte hovedrollen som John Connor i «Terminator 3», er meldt savnet. Det var hans kone Rose som meldte ham savnet til Los Angeles-politiet tirsdag. Det bekreftes overfor nettstedet TMZ.

Stahl skal angivelig ha misbrukt narkotika, og rotet seg bort i en alvorlig situasjon i bydelen Skid Row øst i Los Angeles. Området er kjent som den med høyst andel hjemløse i hele USA.

Stahl er født i Texas og har en datter ved navn Marlo.

For mange er han mest kjent for hovedrollen i suksess-tv-serien «Carnivale». Han har også spilt i tidligere storfilmer som «Sin City» og «Den tynne røde linjen».


TMZ hevder at kona hans tidligere i år skrev til retten at hun var bekymret over hans narkotikabruk. Og hun tror det har noe med hans forsvinning å gjøre nå.   

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sloss om action-tronen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer