Jennifer Aniston:

Filleristes for «upassende julepynt»

Skuespiller Jennifer Aniston anklages for å ikke ta coronapandemien på alvor.

FÅR HØRE DET: Jennifer Aniston får så hatten passer etter et bilde på Instagram. Men fansen tar stjernen naturligvis i forsvar. Foto: Pa Photos / NTB
FÅR HØRE DET: Jennifer Aniston får så hatten passer etter et bilde på Instagram. Men fansen tar stjernen naturligvis i forsvar. Foto: Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

«Friends»-stjernen Jennifer Aniston (51) går for å være en svært populær dame, men da hun viste frem deler av julepynten sin i et bilde på Instagram nylig, var det flere som gikk hardt ut mot 51-åringen.

Aniston publiserte et bilde av deler av pynten på juletreet sitt: en trebrikke med påskriften «Vår første pandemi, 2020». Flere mener at den berømte skuespilleren gjør narr av pandemien som har preget hele året og tatt livet av over en million mennesker på verdensbasis.

«Jennifer Aniston er en tosk som delte denne julepynten på Instagram-historien sin. La oss hylle vår første pandemi i 2020, som flere millioner mennesker har dødd av. La oss feire det på juletrepynten», lyder en krass kommentar på Twitter, ifølge US Magazine.

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Aniston fikk mye oppmerksomhet i sosiale medier etter hun deltok under SAG Awards. Video: Rød Løper / NTB scanpix Vis mer

Det er flere tilsvarende bemerkninger i kommentarfeltet, der kritikken handler om at Aniston ikke tar pandemien seriøst. Det er riktignok også mange som tar den kjente «Friends»-stjernen i forsvar, og mener at man må ta det hele med glimt i øyet.

«Jeg elsker dette! Takk til Jennifer Aniston for at hun har humor», skriver en annen bruker.

KRITIKK: Jennifer Aniston får så busta fyker for dette bildet. Foto: Skjermdump fra Instagram
KRITIKK: Jennifer Aniston får så busta fyker for dette bildet. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

«La henne være»

Flere mener at innlegget var humoristisk ment fra Anistons side.

«Dette var åpenbart ment med humor», skriver en bruker, mens en annen følger opp:

«Tenk deg at det går an å ha energien til å bli irritert på Jennifer Aniston på grunn av juletrepynten hennes. Lol. 2020 må roe ned».

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

En annen Jennifer Aniston-tilhenger påpeker at skuespilleren har vært et godt forbilde gjennom hele pandemien, og for det mest holdt seg hjemme og unngått store forsamlinger. 51-åringen har tidligere også oppfordret følgerne sine til å bruke munnbind.

«Jennifer Aniston er den mest uproblematiske kvinnen, la henne være i fred», skriver en annen fan.

Aniston har selv ikke kommentert stormen som har oppstått i kjølvannet av Instagram-innlegget, men det er grunn til å tro at hun tar kritikken med knusende ro.

51-åringen har som nevnt oppfordret følgerne sine flere ganger til å ta smittevernet på alvor, og i sommer delte hun et bilde av seg selv med munnbind - samtidig som hun skrev om viktigheten av å bruke munnbind under pandemien.

LES OGSÅ: Kjenner du igjen stjernen?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer