SUPERMODELL: Smellvakre Heidi Klum er blant verdens mest ettertraktede supermodeller.  Foto: All Over Press
SUPERMODELL: Smellvakre Heidi Klum er blant verdens mest ettertraktede supermodeller. Foto: All Over PressVis mer

Fillene fyker for god sak

Superstjerner kaster klærne for at folk skal kle på seg.

SEHER.NO: Det er ikke bare Victoria "Posh" Beckham (33) som har valgt å la fillene fyke for designer Marc Jacobs nye anti-hudkreftkampanje.

Også superstjerner som "Ghost Rider"-skuespiller Eva Mendes (33), supermodell Heidi Klum (34) og burlesk-danser Dita von Teese (38) kler nå av seg for å få andre til å kle på seg.

Nylig kunne The Sun avsløre at Marc Jacobs hadde fått selveste Posh Spice til å stille opp naken på hans nye t-skjorte kolleksjon til inntekt for hudkreftforskning.

"Protect the skin you`re in" er slagordet i kampanjen, og målet med t-skjortene er å opplyse om skadene man kan få av overdreven soling.

- Etter at vi flyttet til California har jeg innsett hvor viktig det er å ta vare på seg selv i sola. Jeg gjør så godt jeg kan for å holde mine tre gutters hud beskyttet også. Hudkreft er et stort problem, og jeg vil virkelig hjelpe ved å øke bevisstheten rundt problemet, sier Victoria.

Ironisk nok har Victoria selv som regel alltid en upåklagelig frisk solarimsbrun farge på sine kirurgiskapte attributter.

T-skjortene vil bli solgt for rundt 100 kroner stykket i Marc Jacobs-butikker over hele verden.

Andre superstjerner som kler av seg i kampanjen er: Joss Stone, Helena Christensen og Naomi Campbell.

LES OGSÅ: - Posh Spice kaster klærne