Ariana Grande:

Fikset tatoveringstabben - kan ha gått på ny smell

- Hvil i fred lille kullgrill.

IKKE BARE BARE: Popstjernen Ariana Grande (25) ble hånet etter en tatoveringsblemme i går. Nå har hun forsøkt å rette opp i situasjonen - angivelig uten å lykkes helt. Foto: NTB Scanpix
IKKE BARE BARE: Popstjernen Ariana Grande (25) ble hånet etter en tatoveringsblemme i går. Nå har hun forsøkt å rette opp i situasjonen - angivelig uten å lykkes helt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det vil tilsynelatende ikke gi seg for Ariana Grande (25). Tidligere denne uken presenterte popstjernen en flunkende ny tatovering, som raskt ble det store samtaleemnet på sosiale medier.

25-åringens intensjon var å tatovere låtnavnet på sin nyeste singel, «7 rings», i håndflaten. I stedet forlot hun stedet med navnet på en japansk kullgrill, eller det som på amerikansk blir direkte oversatt til «Japanese style bbq grill».

Blemmen tok hun etter alt å dømme med en god dose humor og selvironi. Med argument om at tatoveringer «heldigvis flasser raskt bort» på hendene, la Grande ballen død.

- Hvil i fred

Noen timer senere viste det seg derimot at 25-åringen har forsøkt å rette opp i tatoveringen, ved å hente inn eksperthjelp.

«Litt bedre nå. Takk til veilederen min som hjalp meg å fikse dette (...). Vil også rette en takk til legen min for bedøvelsen. Hvil i fred lille kullgrill. Savner deg. Jeg likte deg faktisk veldig godt.»

Dette kunne altså vært enden på visa. Ifølge Independent, Cosmopolitan og Harpers Bazaar er det bare ett problem: Korrigeringen av tatoveringen kan tilsynelatende ha gjort vondt verre.

Grandes japanske veileder, Ayumi, foreslo nemlig å legge til det japanske tegnet for «finger», over de to tegnene hun allerede hadde fått impregnert i huden. På den måten ville artisten fått betydningen «Seven finger circle», som ifølge veilederen betyr «7 rings» på japansk.

«Japansk grillfinger»

25-åringen plasserte derimot tegnet under den eksisterende tatoveringen. Dermed blir betydningen, ifølge ovennevnte nettsteder: «Japanese barbecue finger», eller «Japansk grillfinger», om du vil.

GJORDE ENDRINGER: Ariana Grande la til et hjerte og et nytt, japansk tegn til tatoveringen. Det har angivelig gjort vondt verre. Foto: Faksimile / Ariana Grande
GJORDE ENDRINGER: Ariana Grande la til et hjerte og et nytt, japansk tegn til tatoveringen. Det har angivelig gjort vondt verre. Foto: Faksimile / Ariana Grande Vis mer

Artisten har ikke kommentert den nye vendingen i saken. I en melding på Twitter, som Grande senere slettet, skrev hun følgende om den første tatoveringsblemma:

- Jepp, jeg glemte tegnene «つの指» som burde vært mellom der. Det gjorde jævlig vondt, men det ser fortsatt bra ut. Jeg hadde nok ikke klart enda et symbol, haha. Heldigvis flasser man det fort vekk på dette stedet, så det kommer ikke til å vare», skrev hun, og fortsatte:

- Om jeg savner den når den forsvinner klarer jeg å lide meg gjennom hele greia neste gang. Men ... Jeg er også en stor fan av små griller, skrev stjernen humoristisk.

Vis mer

Dekket opp

Det er heller ikke første gang 25-åringen skaper overskrifter på grunn av blekk. Da hun og komiker Pete Davidson (24) gikk hver til sitt i fjor, måtte hun kaste seg rundt.

Mens de var kjærester tok nemlig paret flere matchende tatoveringer. Allerede før bruddet ble offentlig kjent, valgte imidlertid Davidson å dekke over en tatovering på halsen, som var dedisert til kjæresten.

I juni tatoverte han en sort kaninmaske, den ikoniske masken Ariana har på seg på albumcoveret til «Dangerous Woman», på halsen. Den ble raskt omgjort til et stort, sort hjerte. Ariana delte på sin side en video på Instagram Stories, der man så en splitter ny tatovering på hennes venstre hånd.

Mens tatoveringen tidligere viste ordet «Reborn», ble den dekket over med en olivengren.

Vis mer

LES OGSÅ: - Hun er knust

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer