POSITIV TIL BOTOX: - Er du klar over hvor mange kjendiser som tar botox, eller? Det er helt drøyt. Jeg synes ikke det gjør noe, sier Sigrid Bonde Tusvik, som selv har fikset på overleppa. Foto: Per Ervland/Seher.no
POSITIV TIL BOTOX: - Er du klar over hvor mange kjendiser som tar botox, eller? Det er helt drøyt. Jeg synes ikke det gjør noe, sier Sigrid Bonde Tusvik, som selv har fikset på overleppa. Foto: Per Ervland/Seher.no Vis mer

Fikset på overleppa hos frisøren

- Jeg tenkte ikke noe på at det kunne se helt jævlig ut, forteller Sigrid Bonde Tusvik.

Publisert
SEHER.NO: Den siste tiden har norske TV-seere fått følge komistjernen Sigrid Bonde Tusvik (30) i hennes jakt på drømmemannen i programmet «Sigrid søker kjæreste» på NRK3. Der fikk man se at Tusvik til slutt valgte Martin Jøndahl (30).

Men det er ikke bare på kjærestefronten at Tusvik skaper overskrifter. I et portrettintervju i det nyeste nummeret av bladet HENNE, kommer det blant annet frem at komikeren har forstørret overleppa.

- Det synes vel ikke? Jeg skulle være grei mot frisøren min. «Kan ikke du lage noe presse på at vi trenger flere folk som skal ta restylane, kan ikke du bare gjøre det?» spurte hun. Det kan jeg, vel? Jeg tenkte ikke på at det kunne se helt jævlig ut. Men det her er ingenting, sier hun til magasinet.

I det samme intervjuet forteller Tusvik at hun gjør mange dumme ting. Samtidig legger hun ikke skjul på at hun er for botox og slike ting.

- Er du klar over hvor mange kjendiser som tar botox, eller? Det er helt drøyt. Jeg synes ikke det gjør noe. Vi spiser jo tomater som ikke mugner på ni uker. Det er ganske kunstig, det også, men det tenker ikke folk på, mener 30-åringen, som på spørsmål om hun er i panikkalderen svarer følgende:

- Jeg har alltid tenkt at jeg ser to år yngre ut enn 30. Jeg skulle bare hjelpe litt til. Masse venninner av meg tar botox samme sted...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her er Sigrids nye kjæreste 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer