REDUSERTE STØRRELSEN: Lisa Rinna har gjort nok et leppeinngrep. Men denne gangen har hun forminsket leppene. Foto: All Over Press
REDUSERTE STØRRELSEN: Lisa Rinna har gjort nok et leppeinngrep. Men denne gangen har hun forminsket leppene. Foto: All Over Press Vis mer

Fikset på leppa igjen

Selv om hun tidligere lovte å unngå flere inngrep...

Publisert
SEHER.NO: Skuespilleren Lisa Rinna (47) innrømmet for første gang at hun hadde silikoninnlegg i sin egen leppe i 1986. Med tiden har det blitt flere inngrep, til det kom til et punkt der stjernen lovte å aldri røre leppene igjen.

Løftet klarte hun ikke å holde. Nå melder People.com at Rinna har lagt seg under kniven nok en gang. Men denne gangen har hun redusert størrelsen.

- Leppene mine begynte å definere hvem jeg er. Det plaget meg, forteller skuespilleren til nettstedet.

47-åringen forstørret leppene for siste gang i fjor. Tilbake fikk hun et ras av negativ medieoppmerksomhet.

- Jeg fikk meg et skikkelig slag for å være ærlig. Inngrepet ga alle på nettet tillatelse til å skjelle meg ut. Det såret følelsene mine.

Hun forklarer at det aller første inngrepet på 80-tallet var av den impulsive sorten, en avgjørelse hun tok sammen med en venninne. Rinna sammenlignet det som å skaffe seg en tatovering. Nå tenker hun ikke lenger på hva andre synes om henne.

- Jeg bryr meg ikke om hva andre mener. Dette gjorde jeg for meg selv. I tillegg er ikke leppa ujevn. Den er helt rett og fin nå, sier Rinna.

Ifølge People.com må skuespilleren nå belage seg på en seks måneders restitusjonsperiode, før leppa er helt som den skal være.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Se, Lisa hermer etter Demi

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer