UNDER KNIVEN: Brad Pitts ansikt er forandret - men kanskje har det bare noe med alderen å gjøre? Foto: All Over Press
UNDER KNIVEN: Brad Pitts ansikt er forandret - men kanskje har det bare noe med alderen å gjøre? Foto: All Over PressVis mer

- Fikset fjeset med kjemisk peeling

Kanskje er det ikke rart at hans egen livvakt tok feil av ham?

SEHER.NO: Brad Pitt (44) er kjent som en av de flinkeste og kjekkeste mennene i Hollywood.

Men dette utseendet hans er ikke helt ekte, skal vi tro Star Magazine.

En plastikkirurg bladet har pratet med, hevder at Pitt har lagt seg under kniven flere ganger for å få utseendet så mange misunnet.

- Før var Brads hud ru. Dette kom av stress og soleksponering, sier kirurgen - som ikke har behandlet Pitt - Jennifer Walden til bladet.

- Huden hans skinner mer, han har færre rynker. Dette indikerer at han har hatt en overflatebehandling av huden, som for eksempel laserbehandling eller kjemisk peeling. Det ser ut som om han har fått Restylan eller Juvéderm injisert i rynkene. 

Ved kjemisk peeling etser en bort det ytterste hudlaget i ansiktet slik at ny hud kan vokse frem.

Kanskje er det ikke så rart at Pitts egen livvakt ikke kjente ham igjen i midten av november?

Livvakten trodde Brad var en paparazzi, og tok tak i ham...

I slutten av oktober skrev kjendisbladet In Touch at blant annet Pitts ekskone Jennifer Aniston (39) innrømmet å ha lagt seg under kniven.

Trolig handlet oppslaget bare om at den tidligere "Venner for livet"-stjernen hadde rettet opp en skeiv skillevegg i nesen.

- En gang fikk jeg rettet på en skeiv skillevegg i nesa. Etter det har jeg kunnet puste mye friere, og sover som et barn om natta. Resten av kroppen min er urørt. Den er helt naturlig. Og slik skal det fortsette å være. Jeg er svært fornøyd med det Gud ga meg, sa Jennifer ifølge nettstedet Femalefirst.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Vil ikke ta plastisk kirurgi