FLOTT: De fleste 63-åringer kan nok bare drømme om å se ut som Suzanne Somners, men skuspillerinnen er slett ikke fornøyd med utseendet sitt... Foto: All Over Press
FLOTT: De fleste 63-åringer kan nok bare drømme om å se ut som Suzanne Somners, men skuspillerinnen er slett ikke fornøyd med utseendet sitt... Foto: All Over PressVis mer

Fikser puppene med stamceller

Den 63 år gamle TV-stjernen Suzanne Sommers er besatt av å holde seg ung.

SEHER.NO:  TV-stjernen Suzanne Somers (63) har tidligere gjort suksess som både Playboy-pike og sexy mamma i TV-serien "Step by step", men har vanskelig for å akseptere at alderen setter spor.

I januar avslørte Somers at hun tar over 60 piller om dagen for å holde på ungdommen, men nå vil hun gå hardere til verks for å se ung ut.

Nå planlegger 63-åringen nemlig å gå i bresjen for en ny ansiktsløftningsmetode som bruker stamcelle-teknologi, skriver kjendisbloggeren Perez Hilton.

- Suzanne er veldig entusiastisk for bruken av stamceller mot aldring. Hun tror stamceller er det nye og hun er bestemt på å spre budskapet, sier en familievenn til nettstedet.

Ifølge Perez Hilton planlegger Somers å gjennomføre både ansiktsløftning og brystløftning, og vil  dokumentere prosessen.

- Hun skal starte på en ny bok om anti-aldringsteknikker som bruker stamceller, og hun skal fotodokumentere sine egne resultater for å vise før og etter. Hun har allerede snakket med Larry King om å komme i studio på showet hans for å promotere prosjektet, sier kilden til nettstedet.

Ifølge plastisk kirurg Dr. Tony Youn, handler ansiktsløftningsteknikken med stamceller om å fettsuge fett fra pasienten og deretter separere stamcellene fra fettcellene. Stamcellene blir så brukt for eksempel i ansiktet, hvor de fornyer det gamle ansiktsvevet, skriver Perez Hilton.

Suzanne Somers har tidligere uttalt at hun gir blaffen i hva hun må gjøre for å se yngre ut.

- Jeg vil være i slag til jeg er 110, og jeg blåser i hva jeg må gjøre for å komme dit, sa 63-åringen da hun besøkte Oprah Winfrey Show i januar.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 


LES OGSÅ: Slik gikk det med "Step by step"-stjernene!