FETTSUGING: Tyske TV-seere spares ikke for noen detaljer når Brigitte Nielsen fikser på kroppen i beste sendetid. Her fettsuger hun to liter fett fra lårene. Foto: Faksimile RTL
FETTSUGING: Tyske TV-seere spares ikke for noen detaljer når Brigitte Nielsen fikser på kroppen i beste sendetid. Her fettsuger hun to liter fett fra lårene. Foto: Faksimile RTLVis mer

Fikser på kroppen på tysk TV

Brigitte Nielsen håper å gjenopplive både kroppen og karrieren.

SEHER.NO: Brigitte Nielsens (44) nye TV-program er ingenting for sarte sjeler. 

I en ny realityserie på den tyske kanalen RTL skal den danske Playboy-modellen og skuespillerinnen gjennomgå plastisk kirurgi fra topp til tå i håp om å gjenvinne sin ungdom.

Ifølge The Daily Mail skal mer enn to millioner tyskere ha benket seg foran TV-skjermene for å få med seg Brigittes ekstreme makeover.

Og seerne spares ikke for noen detaljer. Brigitte får lårene fettsugd, brystene tappet for silikon og ansiktet injisert med Botox av den tyske kirurgen Gerhard Sattler.

Hun skal også få nye tenner.

- Jeg vet jeg vil knuse en tabu. Men jeg er sikker på at det vil provosere frem en ny diskusjon. Det er på tide at ting forandrer seg. Jeg føler meg som en 30-åring og vil gjerne se slik ut igjen, sier hun ifølge The Daily Mail.

Men kosmetisk kirurgi er uansett ikke ukjent territorium for den danske blondinen, som prydet coveret av Playboy for 20 år siden med sine digre bryster, som hun har døpt Titsi og Tatsi. Nå håper hun at hun kan få mulighetene til å prøve seg som forsidepike nok en gang når de nye skjønnhetsoperasjonene er gjennomført.

- Hemmelighetskremmeriet i Hollywood er irriterende. Du kan se at stjernene ikke eldes naturlig. Det er ikke riktig at fansen - normale kvinner - blir løyet til, forteller Brigitte, som ikke ønsker å holde noe skjult.

- Jeg skal få en total fornying: ansiktsløft, øyeløft, fettinjeksjoner i ansiktet, fettsuging, brystløft - også trenger jeg nye tenner.

Se video av Brigitte Nielsens fettsuging her! (Ekstern lenke)

LES OGSÅ: Brystredusksjonen kan koste Lene karrieren