Fikser forholdet på skiferie

Gjemt bak flere tjukke lag med skiklær var det vanskelig å gjenkjenne superparet.

PÅ SKIFERIE: Sarah Jessica Parker, ektemannen Matthew Broderick og sønnen James Wilke nøt en snøfull dag i Deer Valley mandag.  Foto: All Over Press
PÅ SKIFERIE: Sarah Jessica Parker, ektemannen Matthew Broderick og sønnen James Wilke nøt en snøfull dag i Deer Valley mandag. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: «Sex-og singelliv»-stjernen Sarah Jessica Parker (45) og ektemannen Matthew Broderick (48) har hatt et tøft år preget av utroskapsskandaler og mye rykter.

Sommeren 2008 ble det avslørt at Broderick angivelig skal ha vært utro mot Parker med en 25 år gammel kvinne.

Og siden den gang har det versert en rekke spekulasjoner om paret kom til å gå fra hverandre, til tross for at de ble foreldre til tvillinger i fjor sommer gjennom en surrugatmor.

Nå ser det imidlertid ut til at ekteskapsproblemene er over for de to.

Paret har nemlig vist seg sammen ved flere anledninger den siste tiden, og denne uken har de tatt med seg deres tre barn på skiferie i Utah, skriver nyhets-og bildebyrået X17online.

Gjemt bak flere tjukke lag med skiklær var det vanskelig å gjenkjenne superparet i det de skled av heisen i Deer Valley med sønnen James Wilke.

Men tross snøkaoset i fjellheimen holdt Sarah Jessica stilen, iført et svart skiantrekk med pelskrave, store solbriller, samt dusklue.

Superstjernen hadde i motsetning til ektemannen og sønnen droppet å ta på seg skihjelm for å sikre skallen.

Mon tro om det var viktigere for henne å sikre sveisen?

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901! 

LES OGSÅ: - Ble nektet å spise under innspilling