<strong>BLE FERSKET:</strong> Willow Smith avslører at hun tok foreldrene sine, Jada Pinkett Smith og Will Smith, på fersken som liten. Foto: NTB Scanpix
BLE FERSKET: Willow Smith avslører at hun tok foreldrene sine, Jada Pinkett Smith og Will Smith, på fersken som liten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Willow Smith:

- Fikk vite om sex da jeg tok foreldrene mine på fersken

Kjendisdatteren sparte ikke på kruttet da hun gjestet morens talkshow.

Publisert
Sist oppdatert

Facebook-talkshowet til Jada Pinkett Smith (46), «Red Table Talk», har flere ganger skapt store overskrifter i kjendismediene den siste tiden.

Den frittalende skuespillerstjernen, kjent fra blant annet «Gotham» og «Bad Moms», har hver uke servert publikum et talkshow med nærmest null filter og personlige gjester - som ektemannen Will Smiths (49) ekskone, Sheree Fletcher (50), som han var gift med da han begynte å date Jada.

Sist ut er datteren til Jada og Will, Willow Smith (17), som blant annet kunne avsløre at det var foreldrene som først introduserte henne for sex - ufrivillig.

Tok foreldrene på fersken

Ifølge Willow skal hun nemlig ha tatt foreldrene på fersken for noen år siden, da hun en natt våknet og gikk for å hente seg noe å drikke.

Willow skal ha gått ned trappen til kjøkkenet i huset der de bodde i Colorado, for dermed å havne midt i det som var en intim situasjon mellom foreldrene.

- Min introduksjon til sex var åpenbart da jeg tok deg og pappa på fersken, sa hun under sendingen, ifølge Metro.

<strong>GLAD I MUSIKK:</strong> Helt siden Willow Smith var barn har hun dyrket sin lidenskap for musikk. Hun har i en alder av 17-år gitt ut flere hits i løpet av årene. Her observert i Soho i New York tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
GLAD I MUSIKK: Helt siden Willow Smith var barn har hun dyrket sin lidenskap for musikk. Hun har i en alder av 17-år gitt ut flere hits i løpet av årene. Her observert i Soho i New York tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Løp vekk

Jada ble fullstendig tatt på senga av datterens uttalelser i programmet, og kunne ikke forstå når dette kunne ha skjedd.

- Når i alle dager skjedde dette?, utbrøt hun overrasket overfor datteren.

- Det var i Utah. Nei, ikke Utah. Aspen. Jeg gikk ned for å hente meg litt juice da jeg oppdaget dere. Jeg løp vekk og tenkte: «Herregud, dette er sykt. Hva var det jeg nettopp så?».

Mamma Jadas respons til datteren var å komme med en noe pinlig berørt latter, før hun påpekte at hun ikke kunne huske hendelsen.

TÅREVÅTT: Jada Smith møtte Will Smiths ekskone, Sheree Fletcher, for en samtale om hvordan det var da hun datet Will mens han og Sheree fortsatt var gift. Video: Red Table Talk via CNN Vis mer

Lærte å masturbere

Willow var imidlertid ikke alene om å dele sine intime hemmeligheter under sendingen. Også moren kom med en oppsiktsvekkende avsløring om sine egne seksuelle erfaringer som ung.

Jada Pinkett Smith åpnet nemlig opp om hvordan hennes bestemor skal ha lært henne å masturbere som niåring.

- Bestemoren min lærte meg å tilfredsstille meg selv fordi hun ville at jeg skulle vite hvordan den gleden var, fortalte Jada, og la til:

- Hun ville hindre meg i å falle i en manns hender, og tro at det var han som ga meg den gleden. Hun lærte meg det da jeg var ni år.

Saken fortsetter under:

Flyttet hjemmefra

I det nye talkshowet har Jada altså valgt å være svært åpenhjertig hva gjelder flere personlige hendelser i livet. Også når det kommer til sin egen familie.

Tidligere denne måneden fortalte hun blant annet om en av de tøffeste situasjonene hun har vært involvert i som mor - da sønnen Jaden flyttet hjemmefra som 15-åring.

- Én ting jeg har lært, er at alle barn har forskjellige behov. Jeg husker denne dagen veldig godt, fordi det var et av de mest hjerteskjærende øyeblikkene i mitt liv, sa Jada i talkshowet, og henvendte seg til sønnen, før hun fortsatte:

- Du kom til et punkt hvor du sa til meg: «Mamma, jeg må flytte hjemmefra for å kunne leve livet mitt.» Jeg tenkte: «Han har rett. Tiden er inne. Han er 15 år gammel. Det er på tide at han forlater redet.»

Ut av «Hollywood-boblen»

Flere vil mene at Jaden antakelig var for ung til å flytte hjemmefra. Jada begrunnet imidlertid avgjørelsen med at sønnen var svært moden for alderen og at han «allerede hadde full kontroll over sitt eget liv».

Den nå 19 år gamle skuespilleren og musikeren forklarte selv at han ønsket å komme seg ut av «Hollywood-boblen».

- Det gjør at man setter større pris på det å være hjemme, sammen med foreldrene sine. Å ha kvalitetstid med familien. Man kommer seg ut i verden og får et større perspektiv på ting, sa han.

Saken fortsetter under:

Stor suksess

Til tross for et ønske om å slippe kjendistilværelsen har både Jaden og Willow gjort det godt som skuespillere og artister.

Jaden gjør, i likhet med sin berømte far, suksess som skuespiller og har i tillegg jobbet som modell, ifølge E!News.

I 2010 spilte han for øvrig hovedrollen i storfilmen «Karate Kid», og i ettertid har han vært å se i filmer og TV-serier som «After Earth», «Brothers in Atlanta», «The Get Down» og «Neo Yokio».

Willow har på sin side også spilt i flere filmer og TV-serier, som «Menen», «I Am Legend» og «Neo Yokio». Hun ga også ut en verdenshit i 2010, «Whip My Hair», og fulgte opp med albumet «Ardipithecus» i 2015. Hun har også jobbet som modell for blant annet Karl Lagerfeld og Chanel.

LES OGSÅ: Slettet alle bildene av datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer