Liam Hemsworth og Miley Cyrus:

- Fikk vite om separasjonen via media

Liam skal ha blitt sjokkert da han leste kunngjøringen.

BRUDD: I august kom nyheten om at Liam Hemsworth og Miley Cyrus er separert etter åtte måneder som gift. Offentliggjøringen av bruddet skal ha kommet som lyn fra klar himmel for Liam. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: I august kom nyheten om at Liam Hemsworth og Miley Cyrus er separert etter åtte måneder som gift. Offentliggjøringen av bruddet skal ha kommet som lyn fra klar himmel for Liam. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er en måned siden det sjokkerende bruddet mellom Miley Cyrus (26) og Liam Hemsworth (29) ble offentlig kjent. Så tidlig som to uker etter at bruddnyheten kom ut, leverte Liam inn skilsmissepapirene.

På dette tidspunktet så det ut til at Miley allerede hadde rukket å gå videre, da hun tidligere var blitt observert i het omfavnelse med nysingle Kaitlynn Carter (31) på ferie i Italia.

Visste ikke om det

- Liam og Miley har bestemt seg for å ta ut separasjon. Mennesker utvikler seg stadig, og de har bestemt seg for at dette er det beste for dem, het det i uttalelsen fra Mileys representant tidlig i august.

Selv om det lyder i uttalelsen at Liam og Miley var enige om denne beslutningen, mener kilder nær «The Hunger Games»-stjernen at dette var nytt også for ham, ifølge Page Six.

Liam var ifølge kildene til Page Six i Australia på dette tidspunktet, og var overhodet ikke forberedt på denne offentlige annonseringen. Han skal angivelig ha funnet ut av beslutningen om separasjon nettopp gjennom denne uttalelsen.

På en annen side forteller en kilde nær Miley at selve bruddet neppe kom som et sjokk på Liam. Kilder nær begge parter har også tidligere hevdet at forholdet har vært turbulent gjennom flere måneder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer