Liam Hemsworth og Miley Cyrus:

- Fikk vite om separasjonen via media

Liam skal ha blitt sjokkert da han leste kunngjøringen.

BRUDD: I august kom nyheten om at Liam Hemsworth og Miley Cyrus er separert etter åtte måneder som gift. Offentliggjøringen av bruddet skal ha kommet som lyn fra klar himmel for Liam. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: I august kom nyheten om at Liam Hemsworth og Miley Cyrus er separert etter åtte måneder som gift. Offentliggjøringen av bruddet skal ha kommet som lyn fra klar himmel for Liam. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er en måned siden det sjokkerende bruddet mellom Miley Cyrus (26) og Liam Hemsworth (29) ble offentlig kjent. Så tidlig som to uker etter at bruddnyheten kom ut, leverte Liam inn skilsmissepapirene.

På dette tidspunktet så det ut til at Miley allerede hadde rukket å gå videre, da hun tidligere var blitt observert i het omfavnelse med nysingle Kaitlynn Carter (31) på ferie i Italia.

Visste ikke om det

- Liam og Miley har bestemt seg for å ta ut separasjon. Mennesker utvikler seg stadig, og de har bestemt seg for at dette er det beste for dem, het det i uttalelsen fra Mileys representant tidlig i august.

Selv om det lyder i uttalelsen at Liam og Miley var enige om denne beslutningen, mener kilder nær «The Hunger Games»-stjernen at dette var nytt også for ham, ifølge Page Six.

BLACK MIRROR: Miley Cyrus dukker opp i den nyeste traileren av Black Mirror. Video: Netflix Vis mer

Liam var ifølge kildene til Page Six i Australia på dette tidspunktet, og var overhodet ikke forberedt på denne offentlige annonseringen. Han skal angivelig ha funnet ut av beslutningen om separasjon nettopp gjennom denne uttalelsen.

På en annen side forteller en kilde nær Miley at selve bruddet neppe kom som et sjokk på Liam. Kilder nær begge parter har også tidligere hevdet at forholdet har vært turbulent gjennom flere måneder.

Det ser ut til at selve offentliggjøringen av separasjonen kom overraskende på skuespilleren, men at han var klar over at ting ikke fungerte mellom ham og Miley. Selv uttalte han seg på Instagram noen dager etter at bruddnyheten kom, og der så han ut til å ha fått samlet seg etter det angivelige sjokket.

- Hei alle sammen. En rask beskjed om at jeg og Miley nylig separerte oss og jeg ønsker henne ingenting annet enn god helse og lykke fremover (...), skrev han blant annet under bildet av en solnedgang.

Ikke noe å skjule

Miley var først ute på sosiale medier etter bruddet, men kommenterte det bare i kryptiske meldinger under bildene sine på Instagram. Etter drøye tre uker med spekulasjoner og skriverier i media fikk hun imidlertid nok, og tok dermed til Twitter for å forsvare seg selv.

- Jeg kan akseptere at livet jeg har valgt betyr at jeg må være åpen med fansen - som jeg elsker - og offentligheten, 100 prosent av tiden. Det jeg ikke kan akseptere er å bli fortalt at jeg lyver for å dekke over en forbrytelse jeg ikke har begått. Jeg har ikke noe å skjule, skrev hun i ett av mange Twitter-innlegg.

Videre innrømmet Miley en rekke hendelser fra fortiden sin. Hun skrev blant annet at hun ikke bare har røyket, men argumentert for å legalisere cannabis, og brukt tunge rusmidler som MDMA.

Hun fortalte også at hun har vært utro i tidligere forhold, men at det tvert imot aldri har skjedd når hun har vært med Liam.

- Jeg kan innrømme mange ting, men jeg nekter å innrømme at ekteskapet mitt endte på grunn av utroskap. Liam og jeg har vært sammen i et tiår. Jeg har sagt det før og det forblir en sannhet, jeg elsker Liam og kommer alltid til å gjøre det, avsluttet hun.

Vis mer

LES OGSÅ: - Alle eksene er invitert

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer