DA ALT VAR BRA: Daniel og Kelly med sin sønn Hermes. Men da datteren Helena ble født mandag, fikk ikke Daniel vite noe før alt var over. Foto: Stella
DA ALT VAR BRA: Daniel og Kelly med sin sønn Hermes. Men da datteren Helena ble født mandag, fikk ikke Daniel vite noe før alt var over. Foto: StellaVis mer

- Fikk vite om barnet på nettet

Den høygravide "Gossip Girl"-stjernen nektet å varsle barnefaren.

SEHER.NO: Den bitre skilsmissestriden mellom "Gossip Girl"-stjernen Kelly Rutherford (40) og hennes eksmann Daniel Giersch (34), har nådd fødestua.

Det tidligere paret fikk sitt andre barn - Helena - på mandag, men det sa hun ingenting om til eksmannen.

- Media hevder at jeg droppet å være tilstede ved min datters fødsel, men dette er løgn. Jeg ble aldri informert av Kelly om fødselen, ei heller ble jeg invitert til å være med, sier Giersch i en uttalelse til People.com.

- For å være ærlig, fant jeg ut at jeg hadde blitt far gjennom rapporter på nettet. Selv om behandlingen jeg fikk, gjorde meg syk, er jeg veldig glad for at datteren min ble født frisk. Ingenting hadde gledet meg mer enn å holde datteren vår i noen øyeblikk, og jeg ønsker kun en delt foreldrerett med begge våre barn.

Giersch hevder han hadde en muntlig avtale med Rutherford, slik at hun skulle gi ham beskjed per telefon eller tekstmelding når barnet var på vei. Det skjedde aldri.

- Legene ba om at det ikke skulle være noen tilstede under fødselen. Daniel fikk beskjed da Helena var født, og ble umiddelbart invitert for å komme og se henne, sier Rutherfords talsperson Jill Fritzo.

Fra før har det tidligere paret 2-åringen Hermes, som de nå begge kjemper om foreldreretten til.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Fikk en velskapt liten datter