Fikk vite at hun hadde to halvsøsken

Ap-politiker Saera Khan fikk overraskende beskjed mens faren lå syk.

Noman Mubashir tar med seg kjente personer til landene de har sine røtter i. Her Saera Khan, Linni Meister, Kashfa King Gashamura Mira Craig og Mubashir. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
Noman Mubashir tar med seg kjente personer til landene de har sine røtter i. Her Saera Khan, Linni Meister, Kashfa King Gashamura Mira Craig og Mubashir. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ap-politiker Saera Khan (33) skal til høsten være med i NRK-programmet «Hva har du i bagasjen?».

Khan har foreldre fra Bangladesh, men er selv født og oppvokst i Norge. Da hun var 17 fikk hun en overraskende beskjed fra sin syke far.

- Jeg fikk vite fra min far da jeg var 17 år at jeg hadde to halvsøsken, og da ble jeg ganske overrasket. Pappa hadde ikke hatt kontakt med dem siden de var veldig små, forteller Khan til VG.

33-åringen forteller imidlertid at hun ikke ble sjokkert av nyheten.

- Noen ville kanskje blitt sjokkert. Men der og da tenkte jeg bare at jeg hadde en veldig syk far som ville se barna sine igjen.

Khan, som den dag i dag har jevnlig kontakt med sine halvsøsken, fikk gjenforent faren med barna hans før han døde i 2010.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Endelig fikk familien møte Mio

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer