Brooklyn Decker:

Fikk «vaginasjekk» av venninne etter fødsel

- Jeg trenger noen til å sjekke hva som har skjedd.

FØDSEL: Brooklyn Decker forteller om intim tjeneste fra bestevenninnen. Foto: David Buchan / Shutterstock / NTB
FØDSEL: Brooklyn Decker forteller om intim tjeneste fra bestevenninnen. Foto: David Buchan / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske skuespilleren Brooklyn Decker (34), blant annet kjent fra filmen «Just Go With It» og Netflix-serien «Grace and Frankie», møtte ektemannen Andy Roddick tilbake i 2007.

To år senere var de mann og kone.

BABYLYKKE: Maria Amundsen, kjent fra «Ex on the beach», forteller om veien til fødselen og hvorfor hun ikke har planer om å forlove seg med det første. Reporter/klipp: Luna Lea. Vis mer

I 2012 var hun aktuell med komedien «What to Expect When You’re Expecting», som handler om fem par og deres opp- og nedturer ved det å vente barn.

Noen år senere fikk Decker selv erfare å bli mor. Først til sønnen Hank (6) og deretter datteren Stevie (4). Det er ingen hemmelighet at en fødsel er en påkjenning for kroppen. Det var også tilfellet for Decker, som dagen etter at sønnen kom til verden måtte få en «vaginasjekk».

Svidd seg på hjernen

I Peoples podkast «Me becoming a mom» forteller stjernen åpent om det å føde og å bli mor - og alt det fører med seg.

Blant annet forteller skuespilleren om en hendelse bare timer etter at sønnen hadde blitt født. Bestevenninnen tok nemlig turen til sykehuset for et besøk, noe Decker følte hun kunne utnytte.

MISTET HÅRET: Mari Haugersveen, kjent fra blant annet «Tigerstaden», mistet mye hår etter fødselen. Video: Mari Haugersveen Vis mer

- Bestevenninnen min kom den dagen og hun hadde ikke fått barn selv på det tidspunktet. Og jeg sa: «Jen, jeg kan ikke se på vaginaen min, fordi jeg tror det vil traumatisere meg for alltid, men jeg trenger at noen ser hva som skjer der nede», forteller Decker i podkasten.

Decker forteller videre at de to venninnene satte kursen mot toalettet, hvor skuespilleren bøyde seg fremover slik at venninnen kunne ta en titt.

- Og Jen bare: «OK, jepp, det har svidd seg på hjernen». Og nå må hun bære det med seg resten av livet. Det er vennskap, ler skuespilleren.

VELDIG INTENST: Cenigiz Al og kjæresten Maiken ble foreldre for første gang. Kort tid senere delte de en YouTube-video der de fortalte fødselshistorien. Vis mer

Ærlig på Instagram

Hollywood-stjernen er kjent for å dele ærlig om livet på sosiale medier. Tidligere har Decker blitt hyllet i kommentarfeltet på Instagram for å blant annet ha delt ærlig om kviser, ansiktshår og grå hårstrå på hodet.

Den tidligere modellen, som har vært på forsiden av populære blader som Sports Illustrated og Cosmopolitan, startet særlig å vise hva som var bak fasaden under den første graviditeten - da hun bar på en liten gutt.

I et innlegg på Instagram viste hun den gang hva slags påvirkning graviditetshormonene hadde hatt på henne.

«Kjempegøy med graviditetshormoner. Kviser og hårete ansikt», skrev Brooklyn under bildet.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug delte klipp fra fødestuen i en episode av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Dette er dager etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer