Tom Cruise:

Fikk uventet besøk av Tom Cruise i hagen

- Det var helt surrealistisk.

OVERRASKET: Det er ikke hver dag man får selveste Tom Cruise på besøk. Foto: AP Photo/Alberto Pezzali/NTB
OVERRASKET: Det er ikke hver dag man får selveste Tom Cruise på besøk. Foto: AP Photo/Alberto Pezzali/NTB Vis mer
Publisert

Da Tom Cruise (59) besøkte Norge i fjor høst hadde han alle nordmenns øyne på seg. Det var stor stas at en så kjent person skulle spille inn film på Åndalsnes, og kulturminister Abid Raja (45) var en av de heldige som fikk møte superstjernen.

Derfor kan vi bare innbille oss hvor gøy det er når en skuespiller av hans kaliber plutselig dukker opp i din egen hage. Og det var nettopp det familien fra Warwickshire i Storbritannia nylig opplevde. Det melder BBC.

- Helt surrealistisk

Cruise er for tiden i landet for å spille inn den sjuende «Mission: Impossible»-filmen, da han plutselig fikk dårlig tid.

Alison Webb bor i Warwickshire med familien, og fikk tirsdag en merkelig forespørsel. Et helikopter med en VIP-passasjer ombord trengte et sted å lande fordi den nærmeste flyplassen var stengt.

Webb hadde da ingen anelse om hvem som befant seg inne i helikopteret, men tenkte det kunne være en kul opplevelse for barna. Ut av helikopteret steg ingen ringere enn Tom Cruise:

- Jeg tenkte bare «wow». Han gikk rett bort til barna og slo av en prat med dem, før han kom og hilste på og takket oss. Så spurte han om barna ville være med og fly en tur i helikopteret, forteller Webb til BBC.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer