STRØMPEBUKSE-MAS: Programleder Henriette Bruusgaard blir verken sjarmert av underbukser i posten eller andre henvendelser som dreier seg om undertøy. Foto: TVNorge
STRØMPEBUKSE-MAS: Programleder Henriette Bruusgaard blir verken sjarmert av underbukser i posten eller andre henvendelser som dreier seg om undertøy. Foto: TVNorgeVis mer

Fikk underbukser i posten

TV-Henriette snakker ut om småsprø beundrere, fine pupper og tequilafylla.

SEHER.NO: Som kvinnelige programledere flest har også Oslo TVs Henriette Bruusgaard (25) fått oppleve at ikke all oppmerksomhet er like hyggelig.

Den blide Oslo-jenta, som tidligere var programleder i TV 2s "Absolutt underholdning" forteller i et intervju med "Gossip SEHER" at hun har fått sin dose pussige leserbrev.

- Det var en som het Strømpebuksemannen, som plaget de fleste som var på tv en periode, sier Henriette.

- Jeg vet ikke om han var fan, men han sendte i hvert fall meldinger om diverse strømpebukser han ønsket at jeg skulle ha på meg en lang periode. Også har jeg fått underbukser i posten, men jeg vet ikke om det er fra fans. Jeg lar meg i hvert fall ikke sjarmere av det, nei!

Henriette fikk "Gossip Seher"s ti småfrekke spørsmål denne uken, og i intervjuet avslører hun også at hun hadde en litt vill periode i slutten av tenårene:

- Det var mye dumt sånn da jeg var rundt 17, for eksempel - da gjorde jeg ekstremt mye dumt, forteller 25-åringen...

- Endte opp i senga med bestevennen til eksen og sånne ting. Etter å ha drukket en tequilaflaske. Hei Mamma! spøker den blide blondinen mens hun smiler til kamera.

Se hele intervjuet med Henriette her og finn  ut hva hun liker best med kroppen sin: