Anders Holch Povlsen:

Fikk tvillinger etter terrorangrepet

Mistet tre av fire barn under terroren i Sri Lanka i fjor.

BLE FORELDRE: Anders Holch Povlsen og kona Anne mistet tre av barna i terror i fjor. Nå har de blitt foreldre til tvillinger. Foto: NTB Scanpix
BLE FORELDRE: Anders Holch Povlsen og kona Anne mistet tre av barna i terror i fjor. Nå har de blitt foreldre til tvillinger. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I fjor kom den triste sjokknyheten om at Danmarks rikeste mann, Anders Holch Povlsen (47) og kona Anne, ble svært hardt rammet under terroren i Sri Lanka første påskedag.

Angrepet skjedde ved seks eksplosjoner - tre som var rettet mot kirker på ulike steder i landet, samt tre mot luksushoteller i hovedstaden Colombo. I alt sju selvmordsbombere sto bak angrepene, der rundt 250 mennesker ble drept, og nesten 500 såret.

Terroren rystet dermed en hel verden, og rammet spesielt Holch Povlsen-familien hardt, som mistet barna Alfred (5), Agnes (12) og Alma (15), etter at hotellet de bodde på ble angrepet. Paret har også datteren Astrid, som overlevde.

- Vi vil gjerne uttrykke vår dype takknemlighet for den hjertevarme, omsorg og støtte vi har fått etter tapet av våre tre elskede barn, Alma, Agnes og Alfred, skrev paret i en annonse i Århus Stiftstidende.

Nå, under ett år senere, har derimot det som kan sies å være et mirakel truffet familien. Anders og Anne har nemlig blitt foreldre til tvillinger. Det melder danske B.T.

- Familien gleder seg ubeskrivelig over å kunne ønske de to små miraklene velkommen. Både til å lære å kjenne dem, og til de blir livsbejaende og en gledelig del av familien, lyder en uttalelse fra Holch Povlsens privatsekretær, Kristine Mønster, til B.T.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer