Enrique Iglesias og Anna Kournikova:

Fikk tvillinger etter hemmelig fødsel

Ingen visste at stjerneparet ventet sine første barn.

FAMILIELYKKE: Enrique Iglesias og Anna Kournikova har blitt foreldre for første gang. Foto: Buzzfoto.com
FAMILIELYKKE: Enrique Iglesias og Anna Kournikova har blitt foreldre for første gang. Foto: Buzzfoto.com Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Sangstjernen Enrique Iglesias (42) og den russiske tidligere tennisproffen Anna Kournikova (36) ble i helgen foreldre, melder E! News.

Nettstedet skriver at de har fått nyheten bekreftet.

Paret skal ha fått tvillinger på lørdag, en gutt og en jente. Navnene deres er Nicholas og Lucy, ifølge TMZ.

Nyheten om familieforøkelsen kommer som en stor overraskelse, da ingen engang visste at Anna var gravid.

Saken fortsetter under bildet.

STABILT PAR: Duoen har vært sammen siden 2001. Her er de avbildet under en basketballkamp i Miami i 2006. Foto: AP Photo / J. Pat Carter
STABILT PAR: Duoen har vært sammen siden 2001. Her er de avbildet under en basketballkamp i Miami i 2006. Foto: AP Photo / J. Pat Carter Vis mer

Duoen har vært sammen i 16 år, og er med dette et av Hollywoods mest stødige par. De har siden 2001 for det meste holdt forholdet borte fra rampelyset, og det er sjelden de velger å fortelle om livet på hjemmebane.

Det har svirret både bryllup-og bruddrykter rundt dem flere ganger, men det stødige paret har holdt sammen, og nå også utvidet familien.

Til tross for det langvarige forholdet, deler paret sjeldent bilder av hverandre på sosiale medier. Den vakre blondinen overrasket derfor stort da hun i 2016 la ut et bilde med kjæresten for første gang.

❤️😘🎈

A post shared by 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova) on

Skjønnheten la ut et bilde av seg selv sammen med Enrique og lillebroren Allan på sin Instagram-profil, noe som fikk fansen til å juble.

Møttes på jobb

Paret møttes i 2001 under innspillingen av sangfuglens musikkvideo til sangen «Escape». Den gangen hadde Enrique kun flotte ting å si til MTVs Making the Video om sin nåværende kjæreste:

- Jeg har ikke møtt henne før, men jeg er en stor fan. Hun er vakker, talentfull og en veldig god tennisspiller. Jeg er sikker på at hun kommer til å gjøre det bra i musikkvideoen, sa «Hero»-sangeren til MTV den gangen.

Saken fortsetter under bildet.

TENNISSTJERNE: Anna Kournikova var lenge rangert blant verdens 20 fremste tennisspillere i verden. Nå går hun inn i en ny rolle som tvillingmamma. Foto: AP / Chuck Burton
TENNISSTJERNE: Anna Kournikova var lenge rangert blant verdens 20 fremste tennisspillere i verden. Nå går hun inn i en ny rolle som tvillingmamma. Foto: AP / Chuck Burton Vis mer

- Hun forstår hvem jeg er

I 2015 åpnet den populære sangeren seg om hvorfor han falt for Anna.

- Hun er den kuleste jenta i verden. Hun forstår hvem jeg er, og er villig til å ofre sin egen personlige tid med meg og la meg holde på meg musikken. Det er et stort offer og jeg respekterer det enormt, skrøt han, ifølge Contactmusic.com. ​​​

Artisten har tidligere avslørt at han foretrekker vill sex, og for et par år siden åpnet Enrique seg om hva slags preferanser han har i senga.

Saken fortsetter under bildet.

HOLDER LAV PROFIL: Sangeren og tennisstjernen har kun blitt avbildet sammen et knippe ganger i løpet av sine 16 år som par. Foto: REUTERS / Marc Serota
HOLDER LAV PROFIL: Sangeren og tennisstjernen har kun blitt avbildet sammen et knippe ganger i løpet av sine 16 år som par. Foto: REUTERS / Marc Serota Vis mer

- Sex må være inspirerende. Hvis du ikke bryr deg om personen du er sammen med, så blir sexen dårlig. Kanskje ikke dårlig, men du skjønner hva jeg mener. Men jeg tror også helt ærlig at det er vanskelig for kjærlighet å overleve hvis man ikke har sex.

Har ikke møtt svigerfar

Til tross for parets lange forhold, har Anna aldri møtt kjærestens berømte far. Årsaken skal ifølge sangstjernen være at hun og faren hans, den berømte musikeren Julio Iglesias (74), nesten aldri er i samme land på samme tid.

Saken fortsetter under bildet.

GIKK I FARENS FOTSPOR: Enrique Iglesias er sønn av den spanske sangeren Julio Iglesias. Enrique har fortsatt til gode å introdusere faren sin for sin vakre kjæreste. Foto: AP / Manu Fernandez (venstre) og Chris Pizzello / Invision / AP (høyre)
GIKK I FARENS FOTSPOR: Enrique Iglesias er sønn av den spanske sangeren Julio Iglesias. Enrique har fortsatt til gode å introdusere faren sin for sin vakre kjæreste. Foto: AP / Manu Fernandez (venstre) og Chris Pizzello / Invision / AP (høyre) Vis mer

- De har ikke møtt hverandre ennå, nei. De må møtes på et eller annet tidspunkt, avslørete kjekkasen overfor The Sun i sommer, som Contactmusic har gjengitt.

LES OGSÅ: Skuespillerparet blir foreldre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer