Fikk tv-jobb etter sølibatløfte

Produsentene fryktet kaos med Steve Jones på settet.

SJARMØR: Steve Jones har vært koblet til en lang rekke kjente vakre kvinner. Her er han på ferie med «Heroes»-stjernen Hayden Panettiere i Cannes i 2009.. Foto: Stella Pictures
SJARMØR: Steve Jones har vært koblet til en lang rekke kjente vakre kvinner. Her er han på ferie med «Heroes»-stjernen Hayden Panettiere i Cannes i 2009.. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Å jobbe sammen med kvinner som popstjernene Cheryl Cole og Nicole Scherzinger, og TV-stjernen Paula Abdul kan høres ut som en drømmejobb for mange, men den programlederen for «X Factor» i USA, Steve Jones (34), må passe veldig godt på hva han sier til de vakre kvinnene.

Før den mannlige britiske modellen og programlederen fikk jobben som frontfigur for den nye storsatsingen, måtte han nemlig love produsentene at han ikke vil legge an på noen av sine kvinnelige kolleger, ifølge The Sun.

Steve Jones har tidligere datet blant annet «Heroes»-stjernen Hayden Panettiere og vært koblet til kjendiskvinner som Halle Berry, Pamela Anderson og artisten Natalie Imbruglia.

Det er den strenge «American Idol»-dommeren Simon Cowell - som også står bak «X Factor» i USA - som skal ha stilt ultimatumet.

- Han ville ikke ha noen «kiss and tell»-historier i avisene om at «X Factor»-programlederen og noen av de andre stjernene har gått til sengs sammen. Steve sa ja til det umiddelbart, sier en kilde til avisa.

Mens Nicole Scherzinger vil lede programmet sammen med Steve Jones, vil Simon Cowell, Paula Abdul, Cheryl Cole og produsenten LA Reid utgjøre dommerpanelet.

Steve Jones - som ikke var blant forhåndsfavorittene til jobben - legger ikke skjul på at han gleder seg til å bli tv-stjerne i USA.

- Jeg føler meg beæret over å få denne muligheten, og å få dele scene sammen med Nicole Scherzinger, som jeg beundrer, sier han til britiske Now Magazine.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: