Fikk TV-idé hos psykologen

- Personlighetstesten viste at noen sider av meg ga ekstreme utslag, sier Thomas Giertsen. Se video.

GODE KOLLEGER: Thomas Giertsen får blant annet hjelp av Ine Jansen og Jon Øigarden i sin nye TV-serie. Ine spiller Giertsens samboer, mens Øigarden, som er hans venn og svoger i virkeligheten, spiller seg selv. Foto: Stella Pictures
GODE KOLLEGER: Thomas Giertsen får blant annet hjelp av Ine Jansen og Jon Øigarden i sin nye TV-serie. Ine spiller Giertsens samboer, mens Øigarden, som er hans venn og svoger i virkeligheten, spiller seg selv. Foto: Stella Pictures Vis mer
Se video med Thomas Giertsen nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Thomas Giertsen (39) er selv hovedperson når hans hans nye komiserie «Helt Perfekt» har premiere på TVNorge til høsten.

Men det er ikke de vanlige glade og muntre sidene av seg selv den folkekjære komikeren viser fram på TV-skjermen.

I et klipp som ble vist fram for pressen onsdag, fikk man blant annet se Giertsen få raserifall mot sine kolleger før han skal på scenen, på grunn av trøblete hemorroider.

Til Seher.no sier Giertsen at serien er en blanding av diktning og ekstreme sider av seg selv.

- Jeg fikk ideen etter at jeg tok en personlighetstest hos psykologen. Jeg oppdaget at noen sider av meg ga ganske ekstreme utslag. Så dette viser kanskje hvordan jeg ville vært, hvis jeg ikke hadde vært nødt til å ta hensyn til at jeg vil ha et normalt liv med venner og familie, sier Thomas Giertsen.


Giertsen - som blant annet har svogeren Jon Øigarden med i den nye serien - vil imidlertid ikke røpe hvilke av de pinlige episodene i serien som er selvopplevd, og hvilke som er oppdiktet.

- Det er ikke så viktig hva som er hva. Det som er viktig at alt kunne ha skjedd, og at det er moro å se på, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: TV-stjerne stukket ned i slåsskamp[obj:media:9771]