Vebjørn Selbekk:

Fikk truse-nekt av produksjonen

- Jeg var litt skuffet over at gaven hennes ikke nådde meg der inne.

INTIM GAVE: Catarina Selbekk sendte ektemannen en helt spesiell gave, men den ble stoppet av produksjonen. Foto: Espen Solli/TV 2.
INTIM GAVE: Catarina Selbekk sendte ektemannen en helt spesiell gave, men den ble stoppet av produksjonen. Foto: Espen Solli/TV 2. Vis mer
Publisert

Søndag var det finale, og dermed også finalefest, for årets «Farmen kjendis». De fleste deltakerne var til stede for å feire vinneren - som til slutt viste seg å være Isak Dreyer (27).

Deltakerne tok seg også tid til å besvarte en rekke spørsmål fra pressen, og i den anledning kom det frem flere nye detaljer fra innspillingen.

KJÆRESTESPØRSMÅL: Dette svarer Sophie Elise om at hennes forhold til «Farmen kjendis»-kollega. Reporter: Thea Hope. Video: Steffen Pettersen Vis mer

Dagen-redaktør Vebjørn Selbekk (52) og kona Catarina Selbekk (53) kunne blant annet avsløre noe helt spesielt som TV-seerne neppe har fått med seg. Det melder TV 2.

Selbekks kone valgte nemlig å legge ved en parfymert truse da hun sendte brev til ektemannen under «Farmen kjendis»-oppholdet.

Både brevet og trusen kom seg til gården, men det endte imidlertid med at produksjonen konfiskerte den intime gaven.

Catarina Selbekk røper overfor Se og Hør at ideen kom mens hun satt ved kjøkkenbordet for å skrive brev, og at det rett og slett bare var et innfall.

GODT GIFT: Catarina og Vebjørn Selbekk har vært gift i 33 år. Foto: Espen Solli
GODT GIFT: Catarina og Vebjørn Selbekk har vært gift i 33 år. Foto: Espen Solli Vis mer

Hun la den rene, parfymerte trusen i en forsegla pose og følte seg sikker på at det bare var ektemannen som ville få se gaven ettersom hun mener Selbekk ikke ville dratt den opp foran kameraene.

Produksjonen ville det derimot annerledes.

BARNSLIG: Benjamin Silseth snakker ut om ektemannens oppførsel på Farmen kjendis. Reporter: Thea Hope Vis mer

- Jeg satt jo der sammen med Kjersti Grini og leste brevet, og der sto det jo: «Jeg har lagt ved en liten ting som jeg håper du blir glad for», også var det jo ingenting der, forteller Vebjørn til Se og Hør.

Ifølge Selbekk hadde produksjonen fortalt ham at det dreide seg om en truse, og at de hadde tatt den fordi de var redde for at det skulle bli en pinlig situasjon for «Farmen kjendis»-deltakeren.

- Ikke pinlig

Selbekk er på sin side sikker på at det er en situasjon han kunne stått godt i.

- Jeg hadde ikke syntes det hadde vært pinlig, for jeg og kona mi har det forholdet. Vi har vært gift i 33 år, men det er fortsatt glød og lidenskap i vår relasjon, og det er noe vi synes er kjempeviktig. Å være kjærester, og kan jeg være så frivol å si elskere, selv om man er inne i sitt fjerde tiår som gift, innrømmer Selbekk til Se og Hør.

FORELSKA: Årets «Farmen kjendis»-vinner får spørsmål om ryktene mellom han og Sophie Elise. Reporter: Thea Hope Vis mer

Han avslører samtidig at det slettes ikke er noe uvanlig at kona overrasker på denne måten:

- Hun finner på sånne småfrekke, hyggelige ting som jeg setter veldig pris på. Så jeg var litt skuffa over at gaven hennes ikke nådde meg der inne.

Han sier humoristisk at han føler seg snytt, og viser også til at radioprofil Niklas Baarli (32) fikk en liknende gave fra sin partner.

Det var ifølge Selbekk riktignok et lommetørkle og ikke en truse, men tøystykket var parfymert. Selbekk føler seg forskjellsbehandlet, og skulle gjerne fått muligheten til å kjenne konas parfyme.

Det ble full klinsj mellom Øyunn Krogh og Niklas Baarli etter førstekjempevalget på «Farmen kjendis». Video: TV 2/Steffen Pettersen Vis mer

Heldigvis har paret nå fått den pikante gaven tilbake fra produksjonsselskapet. «Farmen kjendis»-profilen kan fortelle at de måtte purre litt, men at de til slutt fikk den tilsendt i posten.

Selbekk understreker at han på ingen måte er sur på TV 2, selv om han ikke legger skjul på at det var kjipt der og da.

- Artig historie

Både Selbekk og kona er enige om at selv om de begge er skuffet over truse-nekten, har det blitt en artig historie ut av det.

- Det som var ment bare for ham, det vet nå alle om, uttaler kona med et smil til Se og Hør.

TRUSE I RETUR: Ekteparet fikk heldigvis trusen tilbake. Foto: Privat
TRUSE I RETUR: Ekteparet fikk heldigvis trusen tilbake. Foto: Privat Vis mer

- Jeg har flere blondetruser i forskjellige farger, men det var fint å få den tilbake, fortsetter Catarina til Se og Hør, og følger opp:

- Det ble en god historie. Hvis jeg kan by på det at en gift dame på 53 som har vært gift i 33 år, også bruker blondetruser, tenker jeg: «Den byr jeg på».

FORTVILA: To av årets Farmen kjendis-deltakerne snakker ut etter konfliktene som oppstod inne på gården. Vis mer

Hun er glad for å kunne vise frem nettopp det at også godt gifte kvinner i hennes alder innimellom kan bruke blondetruser.

- Det er ikke alle som sender den i posten. Jeg vet ikke hva folk ble mest sjokket over, at jeg sendte den i posten eller at jeg bruker en blondetruse av og til, sier hun lattermildt.

Dette svarer TV 2

TV 2 bekrefter overfor Se og Hør at bakgrunnen for truse-nekten var slik Selbekk har forklart det:

- At vi tok trusen ut av brevet var fordi vi var bekymret for at dette skulle bli pinlig for Vebjørn. I ettertid ser vi at det sannsynligvis var et hensyn det var helt unødvendig å ta, sier pressesjef i TV 2 Jan Petter Dahl.

STYGT SKADD: Under «Farmen Kjendis» aller siste ordinære tvekamp denne sesongen, klarer en av deltakerne å skade seg stygt etter tvekampen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Samtidig opplyser TV 2 at produksjonen ser gjennom og leser alle brevene for å forsikre seg om at det ikke er informasjon eller nyheter i brevene som deltakerne ikke skal ha.

- Og for å sjekke at det ikke er lagt med ting som ikke har noe på gården å gjøre. Utover det blir vanligvis ikke noe fjernet eller endret, fortsetter Dahl.

LES OGSÅ:

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer