FIKK TRØST: Stine Terese Tinker Julseth ble trøstet på en meget koselig måte etter fredagens "X Factor"-exit. Foto: Anders Myhren/Seher.no
FIKK TRØST: Stine Terese Tinker Julseth ble trøstet på en meget koselig måte etter fredagens "X Factor"-exit. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Fikk trøstekyss av kjæresten

Men den utslåtte "X Factor"-deltageren mener familien tar det tyngre enn henne selv.

Se videointervjuet med Stine Terese Tinker Julseth og Gabrielle Leithaug nederst i saken!

HELLERUDSLETTA (SEHER.NO): Fredag gikk den andre finalesendingen av "X Factor" på TV 2 av stabelen, og det var Stine Terese Tinker Julseth (25) som til slutt måtte forlate konkurransen etter at hun måtte synge i den avgjørende duellen mot Gabrielle Leithaug (24).

- Jeg fikk en klump i magen, det er jo aldri gøy når man må ut i duell. Men ok, dånn var det, man kan liksom ikke bestemme over de der hjemme, sa Stine Terese til Seher.no umiddelbart etter at dommen falt fredag kveld.

Etterpå fikk 25-åringen trøst av familien, og ikke minst av kjæresten Sindre (19). Når Seher.no møter paret på vei ut av "Exporama studios" på Hellerudsletta poserer de to nemlig villig foran kameraet. Samtidig får den utslåtte "X Factor"-deltageren et trøstekyss av sin kjære.

- Har du fått litt trøst av ham, Stine Terese?

- Ja, det er klart det. Han er veldig snill, sier hun til Seher.no.

Sindre og Stine Therese møtte hverandre på en karaokebar i Stavanger, og har vært kjærester i snart ett år. Etter fredagens "X Factor" så ting derimot ut til å være snudd litt på hodet. For mens Sindre satt og deppet i salen etter sending, så kjæresten hans ut til å takle nederlaget på en svært god måte.

Det legger hun heller ikke skjul på selv.

- De synes ikke det er så kult at jeg ryker ut, de tar det nok tyngre enn det jeg gjør selv. De heier jo tross alt på meg.

I tillegg til kjæresten hadde det unge sangtalentet med seg familien sin og venner i salen under fredagens sending. Det var utelukkende positivt, mener hun.

- Det var så mange som var med meg, og ikke minst mange som venter på meg. Så det var en god følelse, ja, smiler Stine Terese Tinker Julseth til Seher.no.

"X Factor"-delfinalene ser du på TV 2 fredager kl 20.00.
Har du et tips om deltakerne? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Hælene er hennes største frykt

Se videointervjuet med Stine Terese Tinker Julseth og Gabrielle Leithaug her:[obj:media:8119]

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.