GOD STØTTE: Fredrik Klemp (t.h) røk ut av «Idol» fredag kveld, til både dommernes og sin egen overraskelse. Da var det godt å ha tvvilingbroren Martin ved sin side. - Dette er veldig kjipt, sier Martin om brorens sjokk-exit.  Foto: Thomas Horni/ Seher.no
GOD STØTTE: Fredrik Klemp (t.h) røk ut av «Idol» fredag kveld, til både dommernes og sin egen overraskelse. Da var det godt å ha tvvilingbroren Martin ved sin side. - Dette er veldig kjipt, sier Martin om brorens sjokk-exit. Foto: Thomas Horni/ Seher.no Vis mer

Fikk trøst av tvillingbroren etter exiten

«Idol»-dommerne måpte i sjokk da Fredrik Klemp røk ut av sangkonkurransen fredag kveld.

Publisert
Se videointervju nederst i saken!

SEHER.NO: Fredag kveld sang de syv gjenværende «Idol»-finalistene seg inn i de tusen hjem med norske låter av norske artister.  

Flere av deltakerne mottok strålende tilbakemeldinger fra dommerne, mens Vegard Leite (19) var blant dem som måtte tåle mye kritikk. Men det er TV-seernes SMS-stemmer som avgjør, og til sist var det Fredrik Klemp (21) som røk ut av sangkonkurransen, til dommernes store sjokk.

- Sånn er det, shit happens, livet går videre, var Fredriks første kommentar da han røk ut.

Overfor Seher.no innrømmer han imidlertid at det var utrolig surt å bli stemt ut, kanskje spesielt på sin egen bursdag.

- Dette er helt jævlig. Selvfølgelig er det dritt. Man skal ikke gå ut når man føler man har gjort sitt beste. Helt ærlig, ja, så er jeg overrasket over at jeg røk. Så er det bursdagen min og, så det er ekstra kjipt. Men ryker man så ryker man, sier Klemp til Seher.no.

Samtlige av dommere måpte stort og sperret opp øynene da den sjarmerende musikerens navn ble lest opp.

Både Bertine Zetlitz, Gunnar Greve Pettersen og Hans-Erik Dyvik Husby innrømmet at de trodde det var Vegard Leite som ville ryke. Fredrik Klemp hadde derimot fått skamros fra hele dommerpanelet for sin Knutsen & Ludvigsen-tolkning.

- At dommerne ble sjokka betyr at de også er mennesker. Jeg vet ikke helt hva de tenker. Men jeg så at Hans-Erik hadde det litt kjipt. Og jeg har det kjipt. Denne gangen var det meg, fortsetter Klemp til Seher.no .


- Jeg trodde ikke på det, jeg trodde det var en feil. Han har jobbet så hardt for dette her, han hadde fortjent bedre. Jeg trodde helt alvorlig at han skulle komme i topp tre. «Shit man, this totally sucks», uttalte dommer Hans-Erik Dyvik Husby til Solberg og Ravi etter at Klemps sjokk-exit var et faktum.


Dette sang «Idol»-deltakerne fredag kveld:

Fredrik Klemp (21) fra Skedsmokorset: «God Morgen, Norge!» (Knutsen & Ludvigsen)

Henrik Mortensen (17) fra Mosjøen: «Fuglane Vett» (Vamp)

Kirsti Sørlie Hansen (25) fra Rælingen: «Det Vakreste Som Finnes» (Jahn Teigen)

Vegard Leite (19) fra Værlandet: «Splitter Pine» (DumDum Boys)

Jenny Langlo (18) fra Stordal: «Vår Herres Klinkekulet» (Erik Bye/Anne Grethe Preus)

Maria Mohn (28) fra Fredrikstad: «Danse Mi Vise, Gråte Min Sang» (Vindrosa)

Isak Heim (16) fra Trondheim: «Hjerteknuser» (Kaizers Orchestra)


Neste finalerunde av «Idol» sendes på TV2 klokken 20.00 neste fredag. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide her!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det er helt uvirkelig   
Se video her!


[obj:media:10344]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer